Meryemtolga Merve_ceyhan0803 6+2 de keseyi gordum bebek yoktu. 7+2 dr kalp atisini duydum. Sabırlı ol 9 da bile kalp atışını duyan gördüm burda.
La_Liberte Merve_ceyhan0803 benim arkadaşıma da boş kese bebek yok kürtaj yapalım demişlerdi. Arkadaşım kürtaj olmaya hazırlanırken biri akıl vermiş biraz daha bekle diye. Şu an 3 yaşında dünya tatlısı bir oğlu var ☺️
Eliztovefasulye Merve_ceyhan0803 6+6 sancıyla hastane yattım sabah kürtaj boş gebelik dedi doktor ve o gece doktorun babası vefat etti benim çıkış yapıldı 7+2 de başka doktor gittim bebeğimin kalp atış vardı şu an 1 yaşında
Eliztovefasulye Ayse2733 tabi tabi 3 kere filan ultasyonla baktı yok dedi sabaha kadar ağlamıştım hakkım helal değil
Figenecer Merve_ceyhan0803 8 haftaliktim bile goremedi git büyük hastaneye eğer ki yine gorulmezse operasyon yapcaz ddi sukur olsun zor da olsa gördük geç döllenme olmstr insani korkutup boş gebelik diye diyolar
TugSozTan 5.haftada keseyi gördük bebeği ve kalp atışlarını 7.haftada gördük. Ben boş gebelik geçirdiğim için ekstra endişeliydim ama çok şükür
Merve_ceyhan0803 TugSozTan bende çok endişeliyim kese resmen bomboştu dokotr normal haftaya görürüz dese de endişem gitmemişti ama benm gibi olan cokmuş
TugSozTan Merve_ceyhan0803 bomboş dediğimiz bebek zaten nokta kadar görünmüyorsa noktadan bile küçük. Evet gayet normal bir süreç
Aysenurdemirr Benim de 6haftalık görmedi kızlar kese de düzensiz dedi olmaz dedi kürtaj yapalım dedi inanın ne yapıcam bilmiyorum
Merve_ceyhan0803 Aysimal0 6 haftalıkken gittiğim de bnde de kese var bebek yoktu 7. Haftada bebeği de gördük kalp atışı da duyduk
Esra9445 Benimde ole kese var bebek yok ve kanama alani pozitif dedi protesgan verdi 10 gun sonra gel dedi