Esra_Omer_21 Eylül ayı kendisine mucize getiren anneler gelin sohbet edelim. kaç haftaliksiniz hamilelik nasıl gidiyor kese ve ya kalp atışını duydunuz mu?kaçıncı gebelik.🐣❤️🌸hangi meyve veya sebze oldunuz.
Rbs6008 Esra_Omer_21 6 haftalığız geçen hafta kesemizi ve yolk sac gördük bugün de kalp atışımızı gördük karından şükür ❤️❤️ Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌺❤️
Selma2412- Esra_Omer_21 Rabbime hamd olsun hepımız sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza alalım canım ben 5+2 gözüküyor uygulamada doktora sormaya unuttum heyecandan kese gördük hamd olsun ama bebeği göremedik henüz 🥰
Merve_ceyhan0803 Esra_Omer_21 buradayız da biraz üzüntülü geçiyor maalesef 6. Haftada keseyi gördük ama bebeği göremedik bu haftanın geçmesini bekliyoruz hayırlısı bakalım
Hll983 Esra_Omer_21 Bir eylül mucizesi de benden😍Minik bezelyemle 6+2 olduk bile.3 kez beta takibi yaptım ama hastaneye gitmedim henüz 8. haftada gitmeyi düşünüyorum
Esra_Omer_21 Merve_ceyhan0803 üzülme canim bende daha goremedim bebegi haftaya gidicem o zaman inşaAllah görürüz miniklerimizi☺️
duygusalbiyengec 4 haftalık gebeyim 🙈🙈🙈🤲🏻🤲🏻 Transfer olmuştum 5 eylülde bu cuma gideceğiz keseyi görmeye inşallahh 🌸🌸😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Esra_Omer_21 duygusalbiyengec maşaAllah Allah bagislasin size bende 6 haftalik oldum 2. Gebeligim ama sanki ilk gibi☺️
Esra_Omer_21 Merve_ceyhan0803 bana hersey normal kese saglikli haftaya iki hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi