EMIR-ATLAS Zeynooooooo bende Almanya’da yaşıyorum benimde bebekte sıkıntı çıkınca yaptılar yoksa yapmazlardı ilk oğlumdada 21 de flan öğrendim cinsiyeti bundada bildikleri halde tam emin olmayana kadar söylemiyorlar. Onlar gerek görmezlerse size yaptırmazlar ama eğer Türk bir doktor bulabilirseniz o yapabilir
Zeynooooooo EMIR-ATLAS pek mumkun biwey deyil burada ben turk isdiyorum falan demek hangi doktor olursa o bakmak zorunda
Derin11 Dilooosu bana da 12. Haftada erkek dediler 14. Haftada kız erkek diyen devletti kız diyen özel 24. Haftadayim şimdi cinsiyetimiz kız
Ebrugrgn Dilooosu evet 16. Hafta özel kız dedi medicanaya gitmiştim devlet hastanesi erkek dedi 21. Hafta detaylı ultrasonda da netleşti erkek olduğu
Dilooosu Ebrugrgn ya ben de özele gidiyorum . 12. Haftada gittik bacak arası boştu vizede gösterdi kız dedi. Sonra devlete gittim 5 gün sonra erkek dedi 100 de 100 başka ihtimal olamaz dedi bakalım çocuğumu sadece yavrum diye seçebiliyorum 😂
Ebrugrgn Dilooosu evet biz de şok olmuştuk kız fikrine de alışmışız ister istemez bi süre inanamadık hatta devlete de güvenmedik detaylı ultrasonu beklemiştik şimdi şimdi alıştık diyebilirim 😅 Allah gönlünüze göre versin sizin de sağlıklı sıhhatli inşallah
EMIR-ATLAS Tugbasuu anneden kan alınıyor onunla öğreniliyor ama 2 li testte ki genelde yüzde kesinliği az ama fetal DNA %90 da kesinlik veriyor ama Türkiye’de galiba çok çok pahalı oluyor. Benim eltimde 2 li test yaparak 12. Haftasında cinsiyeti öğrendi sonra ayrıntılı ultrasona girdi doktor ordada aynısını söyledi benimde kağıtta erkek yazıyordu hala da erkek
Beyhantugrul Bugün yaşadık aynısını 12. Haftada erkek dedi çıkıntısı var dedi 17. Haftadayız kız kesin dedi aynı doktor şok olduk alışmışız erkek fikrine ailede hiç kız olmayınca erkek olduğuna daha çok inanmıştık sağlıkla gelsinler inşallah
Mavii- Dilooosu Sakin olun 12. Hafta cinsiyet söylemek için erken bi hafta. Benim doktorum 16 dan önce tahmin dahi yapmıyor genital bölge anca oluşur diyor. Ben her iki gebeliğimdede 21. Haftada detaylı ultrasonda öğrendim 🙂
MehmedinZeynebi Dilooosu erken ama erkek kendini çabuk belli eder. Oğlumu 17. Haftamda öğrendim kızımı 22 de