Dilooosu Kızlar 12.haftada özel de cinsiyet kız dedi doktor bacak orası boştu bende gördüm. 13.haftada devlette kesinlikle erkek diyo bak Buda. Pipisi dedi ???? Sizinle böyle oldu mu napauım ben şimdi
Ebrugrgn Dilooosu 16. Hafta kız dendi bize de gösterdi boştu gerçekten bacak arası 21 de erkek dediler detaylıda da erkek olduğu netleşti
EMIR-ATLAS EMIR-ATLAS bide zaten haftası daha küçük yanılma payı olması normal ben 21. Haftada öğrendim cinsiyeti
Dilooosu aslanprenses_ gittiğim yer baya iyi bi yer hiç çıkıntı yoktu boşluk vardı kız a hazırladım kendime büyük şok olurum yani
ikibebekliannee bize de 12. Haftada büyük ihtimalle erkek dendi, dün aynı doktor % 85 kız dedi, daha değişir mi merak ediyorum açıkçası insan net bir şekilde öğrenmek istiyor. Çok da iyi bir hastanede muayene oldum doktor ve cihaz çok iyi, ama net bir şekilde görülmeyince görülmüyor demek ki 🤗
Dilooosu ikibebekliannee Allah Allah hayır bende şöyle pluyor bilmiyorum vicdan yapıyorum saçma sapan 😂
ikibebekliannee Zeynooooooo ikili testte ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiği var mı diye bakılıyor down sendromu riski açısından, bir de kan alınıyor kandaki değerlere bakılıyor. Cinsiyetle ilgisi yok diye biliyorum ben.
EMIR-ATLAS Zeynooooooo benim bebeğimde doktor down sendromundan şüphelendiği için hem biyopsi hem ikili test fetal DNA flan yapıldı orda cinsiyeti de yazıyordu zaten söylediler cinsiyeti de öğrenmek ister misiniz diye. Gittiğiniz doktora 2 li test yaptırmak istiyorum aynı zamanda cinsiyeti de öğrenmek istiyorum derseniz yaparlar
Zeynooooooo EMIR-ATLAS ben isveçde yasiyorum burda ismi ne hic bir fikirm yok malumatim bilr yok ben bulara ikili testi nasil anlaticam
EMIR-ATLAS Zeynooooooo bende Almanya’da yaşıyorum benimde bebekte sıkıntı çıkınca yaptılar yoksa yapmazlardı ilk oğlumdada 21 de flan öğrendim cinsiyeti bundada bildikleri halde tam emin olmayana kadar söylemiyorlar. Onlar gerek görmezlerse size yaptırmazlar ama eğer Türk bir doktor bulabilirseniz o yapabilir