mervemurat16 Busra221 12.ci haftamda kanamam oldu 3-4 gün leke oldu durdu sonra ben kutu bitene kadar fitili kullandım
Busra221 Sahtemelek uzun süreli kullanımda bebeğin organlarına zarar demişti doktor sizin bebişte sıkıntı oldumu
mervemurat16 Busra221 plasenta içinde kanamam olmuştu ondan dolayı kanamam olmuş şükür 1 haftada kapandı kanama olan yer
Sahtemelek Busra221 Allah’a şükür hiç öyle bir problemimiz olmadı , doktorumda öyle bişey olur demedi ilk defa duydum, 7. haftada kanamam başladı 14. Haftada rahim ağzı kisaligim vardi , şuan 4 yaşında evi birbirine katıyor 😂
Yazgulu62 Busra221 6.haftadan ıtıbAren kullanmaya basladım sanırım yaa 20 yada 14 mu neydı braktırdı ztn sonra sukur bıseyım olmadı oyle
eda9616 Busra221 ben 12. Haftaya kadar kullandım progestan fitil dupasthon hap pruloton iğne aldım en son durdu kanama çocuk iyiydi şükür açılırdı kanama birden leke de değildi
eda9616 Busra221 hayır demedi bilmiyorum düşük olabilir de olmayabilir de dedi agir is yapma dedi ilişkiyi yasakladı
ekc Busra221 Benim tek yumurta ikizi ve geçmişte bebeğimin suyu gelmişti ikiz kaybım var bu yüzden devam edeceksin rahim ağzı uzunluğunu arttırıyor dedi. Bana bunu perinatoloji söyledi. Bu süreçte çok doktora gittim her doktorun tekniği farklı