Busra221 13 hafta lekelenmem oldu progestan verdi 1 hafta kullan dedi suan kesildi cok şükür. Sizler kaç hafta kullandınız acaba
Aayssee1323 Busra221 7. Haftada problem yaşadım sadece 1 gün kullandım. Yan etkilerini çok yaşadığım için bıraktım bir daha kullanmadım.
Elt60 Busra221 Ben de gebeliğin başlarında lekelenmem olduğu için 5-6 gün kullanmıştım. Lekelenme geçince bıraktım. Ama şimdi bugün tekrar başlıyorum erken doğum riski sebebiyle. Vajinadan mi aldınız yoksa ağız yoluyla mi progestani?
Arasmom_ Busra221 canım benim regl Gecikmesi 3 gün oldu kan verdim 8,13 çıktı ilki kimyasaldı bunuda önlemek amaçlı hamile olduğumu öğrenir öğrenmez iğnesinide fitilinide başladık Daha yeni bugün 4 haftalık görünüyor uygulamaya göre ama daha küçük
Busra221 Elt60 bana fitil yoluyla uygun gördü sizin ne sıkıntınız vardı benm plasenta rahime biraz yaklaşmış dedi
ekc Vajinal olarak kullanıyorum sabah akşam 18 hafta olucaz nasipse, ve kullanmayada devam edicem uzunca bir süre.
ekc Busra221 Benim tek yumurta ikizi ve geçmişte bebeğimin suyu gelmişti ikiz kaybım var bu yüzden devam edeceksin rahim ağzı uzunluğunu arttırıyor dedi. Bana bunu perinatoloji söyledi. Bu süreçte çok doktora gittim her doktorun tekniği farklı
yenibirannis Busra221 lekelenmem vardı geçti ama Dr rahim agzı uzunlugu için iyimiş ve erken doğumu düşük riskini önlediği için dr devm etmemi söyledi şuan 36+5 gün sayıyoruz 😇
Dilek7234 8 haftalıkken başladım 2 buçuk haftadır günde iki kez kullanıyorum ikinci paketi aldım bi yan etkis yok çok şükür lekelenmem de azaldı
Busra221 Dilek7234 çok şükür lekelenmenin sebebi için ne dedi doktor peki bana plasenta olabilir dedi ama emin konuşmadı