Zeeynep1 Yassmiinn yanlış anlamayın lütfen normalde hemen randevu bulunmuyor. Dedim belki yanlış biliyorsunuzdur yardımcı olayım
Eylul_1 Yassmiinn Ben bugün girdim 20+5 günlüğüm herşeyi tamdı çok rahat görüntülendi bence 2 hafta daha bekleyin erken gibi 18 hafta
mavideniz6 Yassmiinn 18 çok erken, en erken 20 de bakılıyor.Bebek ne kadar gelişirse o kadar net oluyor ,en geç te 24. Haftada bakılıyor en doğru zamanlar bunlar , ben de 23+5 te giteceğim bekliyorum…
hemsireanne16_ Ben 20. Haftada doktordan randevu almak istemiştim doktorum 21. Haftadan sonra gelin herşey daha belirginleşmiş olur demişti. 24 e kadar vaktiniz var demişti
Ummuhan-ckr Yassmiinn normalde 20 22 hafta arası diyorlar. Bende hastaneyi aradım randevu için 21. Haftama ayarladılar kendileri. İyi yapmışsınız ileri almakla
Yassmiinn Esrey artık devam etmiyorum şehir hastanesine gidiyorum kendisi risk alamadığı için beni oraya yönlendirdi
Merveeemsiii Yassmiinn çok erken 23. Hafta da gördüm , bu hafta da bebeğinizi renkli ultrasonda bile net göremezsiniz ki
birpcoslu Yassmiinn 23 haftalıkken yaptırmıştım doktorum plasenta rahim ağzina yakın dedi şu an durum ne bilmiyorum 😔