Meliha123 biryildiz42 merhaba ben buna inanmıyorum 4 sene önce oğlumu 40+3 günde doğurdum suni sancı verdiler acilmam olmuyordu suni sancida çok iyi birşey değil bebeğin kalp atışlarını ya hızlandırıyor yada yavaşlatıyor mecburi sezaryana alındım.
biryildiz42 Meliha123 arkadaşım doğum yaptı ona suni sancı vermeden sezeeryana aldılar açıkcası özellerin çoğunluğu öyle fikrimce
Meliha123 Doğumhanede ozaman baya kişi vardı örneğin 10 kişi varsa sekizi normal doğum yaptı Doktorum sezer beydi şimdi yine hamileyim tekrardan sezer beye gidiyorm
biryildiz42 Meliha123 sezer bey beni muayene etmeden sezeryan dedi epilepsi başlangıcı olduğu için ve bu normal doğuma engel değil ama bana direkt sezeryan dedi o yüzden farklı doktor bakıyorum ama sezer bey ilgili bir doktor arkadaşım ona gidiyor
Meliha123 biryildiz42 herhangi bir hastalık söz konusu olduğunda evet öyle yapılıyor. Arkadaşımda şeker hastası herhangi birşey olur heyecan korku gibi diye direk sezaryana alıyorlar annenin sağlığı için
Meneksekara biryildiz42 yok ne kusuru ben 31 haftalık doğurdum normalde kesi atmazdım dedi doktor ama ben dogumda çok korkuyordum mecbur attım dedi ilgili bir doktordu sonrasında bir kere muayene oldum başka da gitmedim kendim çorluda yaşıyorum sevk üzerine geldim
biryildiz42 Meneksekara baya erken doğum yapmışsınız rabbim evladınızı size bağışlasın. İlkeye giderim o zaman bende inşallah normal doğum yaptırır. çok teşekkür ederim
Meneksekara biryildiz42 teşekkür ederim şimdi kızım 2 buçuk yasında bende yeni hamilegim sağlıkla doğsun bebişiniz inşallah
Meliha123 biryildiz42 hayırlısı olsun hakkınızda doğum nasıl gerceklesicekse birakin öyle olsun çok fazla düşmeyin bence üstüne naçizane benim fikrim bu 😊
biryildiz42 Meliha123 öyle tabi doğru diyorsunuz ☺️ Hayırlısı neyse o olsun ilke hanıma giderim ekim de artık o yapar doğumu