Eylulikra03 Beriliko ben gece acikinca uyanınca 1 tane yiyip yattım canım günlük 1 tane çok abartmadan yiyeceksin
Eylulikra03 Derya341986 ben çok kilo almadım canım 35+5 im 9.kilo almışım tabi herkeste değişir kilo alma kabızlık yapmıyorsa yiyebilirsin canım
Eylulikra03 Derya341986 bende çok.alirim diye düşünüyordum hatta 100.olurum dedim üzülüyordum ama çok şükür dediğim olmadı 😁
Grycaglar Seher63 24 haftalkken gıtmıstım bebegımde bı hafta gelişimi önde gitmesine ragmen 772 gramdı burdada diger hamilelernkini okudugum kadaryla ortalama böyle senınkini doktor cok söylemiş yanls ölçmüş olmasın 🤔
GokceGenc Oozzee cnm 3200 doğması gayet iyi bence hiç takılma yani saglıklı olsunlar kilo nası olsa alırlar..
Umutdeniz @Oozzee Oozzee#2802185 neden üzülüyorsn ki 2000 kilo doğan bebkler var bnm kontrolm 12sinde bnde merak ediyorum kaç kilo olmuş acaba saglıklı olsnlarda
Yaceemm 34+5 de 3400 idi. 36+2 de 3700 oldu. Böyle giderse baya 3 aylık doguracagim sanırım. 3500 kilo falan çok normal bence. Fazlası da iyi değil ki..
iremby Oozzee 3 3500kilo normal zaten dogum icin. Sıkma hic canini saglikli olsun kilo bor sey degil.
Ertugrul Bende salı günü gittim kontrole adete göre 35+3 haftalık hamileyim ultrasonda 39 haftalık gözkyo dedi doktor klosu 3740 51 cm dedi şaşrdk ikmzde 🙈
Blackmelody Benim hiç bir doktorum kilosunu bile söylemez ben sorup öğrenirim. O kadar önemli olsa söylerlerdi yani kilodan önce sağlık gelir. Çok tombiş olması da iyi değil bununla da övünen anneleri anlamam çünkü doğması da zor olur.