Minikperi Gulmasal Ankara 3 bin lira. Ama biz eski kiracıyız ev sahibi çok çıkartmıyor üst katımızı 15 bin liraya kiraladılar…
myangelson Gulmasal Diyarbakır 2+1 90 m2 3.500 ev sahibi üst katlarda yeni tutan birine 12 bine verdi diye bizim kirayı da 10-12 yapmak istiyor ama bizim oturan kiracı olduğumuzu hesaba katmiyor bakalım ne olacak umarım anlaşabiliriz 7-8 ayımız kaldı şurada 🤦🏻♀️
Mismila34 AlpEmir bizde 7 ay olacak kendimize ev alalı kiracılık döneminde 3500 ödüyorduk güvercintepe de simdi altınşehir otoban yanyoldayım 3.700 trilyona aldık dubleks ☻️
Feyzabeyoglu Zonguldak Çaycuma ilçesi 3500 e girdik gecen sene yeni bina. Bakalım ekimde zam gelecek ne diyecek Bu arada oturdugum yerde en ucuz en eski evlere bile 10 bin isteniyor
SenaBM 7.500 ama ev sahibimiz her ay taciz ediyor. Geçen ay zam istedi 10.000 yapalım dedi. 2 gün önce yine yazdı 16.000 istiyor. İstanbul Pendik….. 5.500le girmiştik eve sene zammında 7.5 yaptık 3 ay geçti sene zammından didikliyor bizi
nurcakar03 Gulmasal 2500 ama kira sözleşmesini yenileyince Ocak ayında 10 k yapacak Hataydayım bu arada
Bebek_cund_annesi Lalelale1 ah ah bende Ümraniye aynen 40 senelik var mutfak banyo berbat 7000 tl veriyorum.
An53 Ben Çekmeköyde oturuyorum taşınalı 4 sene oldu 3.5+1 30bin lira ödüyorum yeni bi site ben ilk oturanım şimdi aynı evi 45-50 bin liraya kiralamışlar
Hacerozcn Gulmasal 1500 mltya ama ev sahibi cikardi evden ev ariyoruz 15 bin 10 evler deprem bolgesi oldugu icin kiralar uctu Allah yardm etsn
Rozii Gulmasal geçen sene 2800 olan ev suan 15 bin İstanbul doğru düzgün. Bir ev yok gerçekten bu duruma o kadar çok öfkeleniyorum ki artık dur durak bilmiyor sonu gelmiyor çadır kurup yaşayacak insanlar ama insanlarımızın çoğu memnun halinden nasıl. Bir hale geldik anlamıyorum
Rozii baybarsmom canım valla arttırıyorlar o %25 dinleyen yok işine gelmezse. Çık diyorlar bahaneleri çok sürekli rahatsız ediyorlar ya kötü olcaksın ya vericen ya da çıkıcaksın Allah herkesin yardımcısı olsun umarım bir çözüm bulunur
baybarsmom Allah yardım etsin kiracıya da evden tasınana da ev arayanada cok zor hepsi. Temel İnsan hakkı olan barınma ve yemek hakkından gittikce uzaklasıyoruz.
Prens_prenses777 Gulmasal 1200 ödüyoruz ama ev sahibinin çok zoruna gidiyor saolsun evden çıkartıp zamlı kiracı sokacak
baybarsmom Prens_prenses777 nerede yasıyorsunuz bin iki yüz düşük biraz gerçekten. Ne kadar kira istiyormus ki