Gulmasal Hangi ilde ne kadar kira ödüyorsunuz yeni eve cikicam ve kira 10 bin belki daha pahalılari vardir sukrediyim😅
Mervekipk Gulmasal 2500 e oturuyordum ev sahibi kendı geleceğini söyledi çıkmak zorundayım en kötü evin kirası 10 bin İstanbul esenyurttayım
Mervekipk Gulmasal Konya o kadar pahalı mı gerçekten ya yaşanılacak durum da değiliz Allah yardımcımız olsun ya
Gulmasal Mervekipk benim esim calismaya gitmisti oraya 2 gunlune meram ilcesine cok luks bi yermis cok sasirdim demisti 😊
Gulmasal aslanprenses_ dolar yada euro olarak ne kadar oduyorsunuz eger orda yasiyorsaniz tl ye çevirmek dogru degil
selim10 aslanprenses_ TL ye çevirirsen bizim de 30 bine yakın oluyor. Almanya’dayım ben. Ama yinede pahalı tabi kiralar burada da . Maaşın yarısı ev kirasına gidiyor
Syda78 Benim 3.600 ama şu an ev sahibi çıkarsa en kötü en eski evler 9-10 binden başlıo 3+1 iyi bi yer olursa 13-15 bin yerine göre değişiyor KARABÜK
Lalelale1 İstanbul/Ümraniye 5bin ama 40 yaşında bina taşınmak istiyorum ama çevremde ki en eski evin kirası 15bin olmuş öyle benim oturduğumdan bakımlı olsa gam yemiycem leş gibi banyo mutfaklı evlere o paraları istiyolar 🥲
Bebek_cund_annesi Lalelale1 ah ah bende Ümraniye aynen 40 senelik var mutfak banyo berbat 7000 tl veriyorum.
Pamuk selim10 Siz maaşın yarısını veriyormussunuz. Turkiyede asgari ücretin hepsini versen oturamiyacak konuma geldi….. Asgari ücret max 12 diyelim kira 10 15 bin…….
Yaprakdokumuseverr Gulmasal İstanbul/tuzla 2+1 ev 9 bin , martta tuttuk diye bu fiyat. Şuan sitemizde kiralıklar var 15 bin.