Minnosaannee Yas3ming bi bitmediniz ama ya. Dert diye mi yazıyorum kardeşim. Oku geç derdiniz ne Allah aşkına
yanealakanealakaa Minnosaannee ücretli değiller. bipte de var aynı şey mesela kanalı takip ederseniz size bildirim geliyor. örneğin show tvyi takip ediyorsunuz diyelim. kızılcık şerbetinin fragmanı paylaşılıyor falan. zararı yok yani
KuzeyinAnnesi10 Minnosaannee Bende yok güncelleme de görünmüyor ama eşimde var onun değişmiş saçma olmasın daha iyi
Xxxmelodi666 KadersizMelek var maalesef size daha güncelleme gelmemiş olablr ama var sinir bozucu bişey
sevgi9654 Telegram kullanan yok mu aranızda 😂 Onda da aynı bu şekilde. Ücretli değil. Herhangi bir kanalı takip ettiğinizde bildirim geliyor kanalın paylaşımı ile ilgili. Ben tv izlemediğim için Telegramdan haberleri takip ediyordum. İyi oldu Wp’a gelmesi
Minnosaannee sevgi9654 sosyal medya olarak sadece WhatsApp kullanıyorum 🤷♀️ bunu görünce de epey şaşırdım
1oguzannesi Minnosaannee bendede var kanal takip edince dizi vs fragmanı yayınlandı gibi bildirim aliyosun son bölümlerin linki atılıyor falan