Minnosaannee Sizde de çıktı mı. Nedir bu kanallar falan ?? Ücretli falan mi . Ayy hiç sevemedim bilmiyorum belki de güzel Bi uygulamadır henüz keşfedemedim ama ….
Minnosaannee kahvesever__ sanırım güncelleme gerekiyor. Gece wifiye bağlıyken kendi kendine güncellenmiş ve sabah bu çıktı
Minnosaannee myangelson ayy sanki biri gelip evimin düzenini değiştirmiş gibi . Alıştığım şeylerden kolay vazgeçemem ben. Telefonumu bile kolay kolay değiştirmem sırf alışmışım diye . Profil resmi ekran görüntüm bile hep aynıdır. Sırf alışamam diye
myangelson Minnosaannee aaa zor olur evet 🙄 ay umarım düzelir bir an önce de kimlere göre geldi bu anlamadım ben 🤷🏻♀️
Minnosaannee myangelson bende anlamadım. Bilmiyorum . Watsapp i Play store dan güncelleyin bi olucak mi acaba
myangelson Minnosaannee şimdi baktım daha güncelleme yok gözüküyor. Acaba otomatik mi guncellendi diye en son güncellemelere de baktım ama orada da olmamış 🤷🏻♀️😅
Minnosaannee Yas3ming bi bitmediniz ama ya. Dert diye mi yazıyorum kardeşim. Oku geç derdiniz ne Allah aşkına
Minnosaannee youaremom gebelik başlığı adı altında yazmadım zaten hanımefendi . Çoğunluğun olduğu bi yerde sormak istedim sadece. Açılan onca postun yanında bu sizi neden rahatsiz etti. Yazmadan geçip gitmek bu kadar zor olmamalı yok ama ille de eleştiri
Minnosaannee Bosunadunya bende eşime ablama falan sordum yok onlarda. Neyse çıkar yakında herhalde herkeste
Svd12345 Minnosaannee bna da geldi bi kaç gün oluyor, bnde güncelleme yapmadım. Çok tuhafıma gidiyor. Hiç sevmedim.