BskGry YagmurAnnesi ayyy yarın bende denicem mutlu olması için zaten hareketli benimki durmuyor hissediyorum erken den hissettim zaten 😂
YagmurAnnesi BskGry Benim doktorumda 13+5 deydik sanirim %60-70 kiz dedi. 14+4 de yine kız dedi. Ama sanki değişecekmiş gibi hissediyorum bilemedim 😂 Üstelik tam bacak arasini da gordum ama kafam da hala bir soru isareti var degisir mi diye 😊
BskGry YagmurAnnesi ayy ne güzel maşallah degismemis bnm her gitmemde bı cinsiyet söylüyor tövbe tövbe korkmadim değil orta olmasın😂😂😂😂😂😂🤷🤷
BskGry Sonay çikolata sevdiğim yanında tuzlu domates yani ne kadar varsa hepsini yiyebilirim o derece bagimli oldum 😂😂😂😂😂
Babyseymen BskGry 13+1 de çikolata ve vişnesuyu yiyip içtim doktora girmeden 15 dk önce erkek olduğunu öğrendim doğru yani çikolata ve vişnesuyu bebeği harekete geçiriyor
BskGry Sonay ayyy inşallah cnm gösteriyor da doktor artik benzetemiomu biseye 😂😂😂😂 ama kız diyen erkek diyen başka doktorlar😂
DeniznAleyi BskGry nstye bağlandığımda oğlum uyuduğu zaman hemşireler çikolata getiriyorlar uyandırmak için 🤗 gerçekten böyle bişey var yani 😍
BskGry DeniznAleyi buna çok şaşırdım 😂nst doğum içindi dimi 😂😂😂 benim ilk o yüzden yaşayarak öğreniyorum
dilek1 BskGry Hayırlı olsun canım bizde bugün öğrendik bizimde bi kızımız olucak inşallah nasıl güzel bir duyguymuş 🎀☺ Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Deletedmom404 Ayy ne güzel darısı bana ve tüm sabırsızlıkla bekleyen annelere olsun 😊 devlette ayrıntılı ultrason oluyo mu bilen var mı hanımlar
BskGry Deletedmom404 ben hep devlete gidiyorum Antalya eğitim araştırma hastanesi cnm ama normal ultrason cihazı sanırım özele gittim ama ultrason dan bişi anlamadım 😂😂