NaimeYilmaz İos ve Android cihazlarda Forum sekmesinde kullanabileceğiniz Yapay Zeka eklendi. İstediğiniz soruyu kendisine iletebilirsiniz. Deneyelim mi? :)
Yoda NaimeYilmaz Ay çok iyi olmuuşş bayıldım 🤩En güzeli de 38+2, 35+7 gibi hafta sorularına bile cevap veriyor. Artık kaç aylığım sorusu mazide kaldı diyebilir miyiz 🥲
2prenses_masal-oyku NaimeYilmaz asitandan nce klavye ve yorum yapamama sorununu giderseniz lütfen çünkü sürekli klavye duruyor kapanıyor reklama tıklayıp geri dönmek zorunda kalyorum yorum yapamyorum bi saatte anca
NaimeYilmaz Patito__ Klavye sorunu için güncelleme postunu ziyaret edebilirsiniz. 2prenses_masal-oyku
Rwerdst NaimeYilmaz yeri olmamış bence. Soruyu iptal etmek zor oluyor. Oynayabilir şekilde veya daha üst kısımlarda olursa daha iyi olurdu.
Patito__ NaimeYilmaz yukaridaki uc noktani yaninda olmasi daha iyi olur yeri cok kotu posta uc bes kisi eklek icin assa attiginda asistanla ust uste biniyor sekmeler En onemliside klavye sorunu hala duzelemedi oncelik buna verilse iyi olur mailde gonderdim