NaimeYilmaz Patito__ 1159098263 _Sedaa_ Matmazelbebi Aybarssmom_ NewMom___ caniminikizleri yenibirannis Ecemnm Altta bulunan reklamları kapatmışlar. Yansıması ortalama 1 saat sürebilir. Bu işlemle birlikte klavye sorununun da çözülmesi bekleniyor. Tabii bu geçici bir müdahale, reklam yayınlamak zorundalar. Ara ara tekrar sorun yaşanabilir. Böyle bir durumda beni etiketleyerek post açabilirsiniz. Düzelip düzelmediğini iletebilirsiniz de çok memnun olurum🌸
annesinmelekleri NaimeYilmaz klavye sorunu yokta bende her saniye reklam çıkıyor lütfen bir şeyler yapın
Zeynep966 annesinmelekleri kesinlikle bıktık artık ne soru yazabiliyoruz ne soru okuyabiliyoruz özellikle de soru okurken aniden reklam geliyor o an silesim geliyor uygulamayı soruyu da bi daha bulamıyorum
caniminikizleri NaimeYilmaz hala klavye sorunu yasiyorum bu gidisle iki uygulamayida silecegim cidden kullanamaz oldum
NewMom___ Sorun hala devam ediyor tekrar tekrar giriş yapıyorum anca o şekilde geliyor neyse ki tek bende olmuyormuş bende neden oluyor diye düşünüyordum
Meleksima NewMom___ Aybarssmom_ Matmazelbebi 1159098263 Patito__ ZumrasMom_ Patito__ klavye sorunu yaşayanlar yazarken ekranı güç tuşuna basıp acıp kapatım ekran kapansın acılsın klavye duzelıyor kasılca ben bır gün öyle gectı ertesı gün şuan problem yok ilk günler bende gır çık yapıyordım deneyın sızde belkı ise yarar Aykem
Matmazelbebi NaimeYilmaz Telefonun notlar bölümünde cevap yazıp kopyala yapıştır ile yazıyorum klavye hiç çıkmıyor artık tamamen gitti. Önceden gir çık yapınca düzeliyordu o da gitti🥺🥲
Patito__ NaimeYilmaz klavye sorunum vardi hala var .asistan saolsun uygulamadan cikip girmiyorum smdi asistana basip geri geliyorum duzeliyor kisa surede ama bu mesaji yazarken bile uc kere yaptm :)
NaimeYilmaz Ek olarak android kullanıcıları bir kaç gün yoğun tam sayfa reklam görüntüleyebilir. Kısa sürede düzelecektir. 🌸
ZumrasMom_ NaimeYilmaz asıl problem form da yazı yazarken bi an yazılanlar gidiyor mesaj ya da blog bölümü açılıyor
Aykem NaimeYilmaz bnm klavye değilde sürekli reklam olayı var. Mail attım iki kere dönüş sağlanmadı. Arka arkaya reklamlar geliyor birşeyi okuyamıyorum