Merve_ceyhan0803 Çok teşekkür ederim arkadaşlar cvblarınız için bn ilk gebeliğim de bu hafta da kalp atışını duyduğum için çok endişelendim bebeği göremeyince demekki gebelikten gebeliğe değişiyor umarım bebeğim benimledir 🤲
Merve_ceyhan0803 ladyax Buda ayrı bir sorun gerçekten arkadaşın kim bilir ne kadar üzülmüştür son ana kadar
Betlllal Merve_ceyhan0803 ben de 6+1 im perşembe kontrolüm var doktor görmemiz gerek dedi Allah’ın izniyle görürüz inşallah ya bende endişeliyim
Betlllal Merve_ceyhan0803 veririm cnm Allah’ın izniyle sende görürdün inaşşah içini ferah tut sende yaz bana görürsen
busrakirisci Merve_ceyhan0803 bacim korkman sonucu degistirmeyecek. Dua et bekle hayırlısı olsun 7 iken gözükür ben 7 haftalik olmadan ultrasona girmedim
Merve_ceyhan0803 busrakirisci valla bende kendi kendime korkunun evele faydası yok diyorum olmuyor korkuyla başa çıkamıyorum ilkini kaybedince bunda baya korku saldı beni
busrakirisci Merve_ceyhan0803 benim ilk bebeğimde karnimda 3 aylık iken organlarında aşırı bozukluk olduğu için (takdiri ilahi tabi ben sebebini söylüyorum) kurtaj ile kaybettim. Yani her an bi sürpriz.. şu an da 10 haftalik hamileyim 2 ekimde tarama var bakalım ne çıkacak edecek bilmiyorum Allaha dua edip bekliyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yaşayıp göreceğiz bu hayatta
Betlllal Merve_ceyhan0803 bugün gittim cnm bebeği göremedik yıkıldım 6+3üm kesem 23 mm ama bebek yok hiçbişey yok boş gebelik dedi doktor ve kürtaj dedi hala ağlıyorum
Merve_ceyhan0803 busrakirisci rabbim sağ sağlim kucağını almayı nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun 🤲
busrakirisci Merve_ceyhan0803 Allah razı olsun. Rabbim hepimizi evlatlarımıza saglikla sihhatle hayırla kavuştursun ♥️🤲🏻
nurdancorman Merve_ceyhan0803 kesen kaç mm acaba doktor söyledi mi bugün aynı durumu bende yaşadım 1 hafta sonra tekrar gidicem kontrole bebeği hale göremedim 10 mm kesede bebek gözükmezmiş 25 mm olduğunda hale gözükmezse doktor boş gebelik olmuş olur dedi
Merve_ceyhan0803 nurdancorman benmde 11.13 mm kese boyutum dokotr gecen haftaya göre kesen iyi büyümüş dedi bebek için haftaya gel dedi
Ozge933 Merve_ceyhan0803 evet normal benimde öyleydi kese boş gibiydi geç döllenme dedi 7 haftada gördüm çok şükür şuan 9+5 günlük rabbim herkesin bebeğini korusun inşallah korkma sadece bebeğini Allah’a emanet et ben öyle yaptım 🙏