Yasemin-eymen36 Sevgiongun benim henüz net doktorum yok devlette her doktora gidiyorum sırayla ama memnun kalmadım hiçbirinden
merveliyyy nurcakar03 aynen canımm hangi hastaneye gidiyorsun kaç haftalıksın ben Osmaniye’ye gidiyorum park hastanesine
dilarabulanik gamzee07 Medstar Topçular hastanesine gidiyorum doktorum Murat Doruk fakat doğum için kararsızım 😁 Akdeniz hastanesinde de düşünebilirim. Sen ne düşünüyorsun
busraaa10 Nursert5061 evet gerçekten Balıkesirimiz güzel küçük bi yer ama genelde dıştan gelenler pek beğenmez 😂 sizin beğenmenize sevindim 🫶🏼😍
Yasemin12gun Seyma5461 bende arsinde yaşıyorum numuneden randevu aldım Neslihan hanıma ilk defa gidicem ins iyidir
Seyma5461 Yasemin12gun ya bende arsinde oturuyordum oraya evlendim ama ev sahibi değişince arakliya taşındım numunede şükrettin beye gittim bende bi sefer ikili tarama sonucumu göstermeye gayet güzel ilgilendi ama çok uzak oluyor gidip gelmesi zor
Sankus 123oznr ben Antalya’da oturuyorum genelde evimiz orda ama eşimin işinden dolayi 4 aydır kibristayim magusadayiz siz
123oznr Sankus bizde lefkedeyiz bende normalde Antalya da yaşıyorum eşimin görevi sebebiyle buradayız 💞
Busraekiztas Elif380 hımmm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 Ben Live gidiyorum o yüzden diğer hastanelerdeki doktorlardan bilgim yok 🙂
123oznr Sankus Lefkoşa bize de uzak lefkede gemi konağında yaşıyoruz mağusa da çok uzak bize doktorunuz nerede