Memolininannesi Zehross03 suniyle 1 saate kalmaz doğurursun maşallah 5 cm açıklık iyiymiş ben suyum geldi gittim 1 cmdi suniyle 3 saatte 10 cm oldu
Zehross03 Memolininannesi sizinde çok hızlı ilerlemiş inşallah öyle olur şimdi etkilemeye başladı belimden zormuş yaa 😧
PervinY Zehross03 Ayy benim ilk doğumum aynı böyle başladı 36. haftada suyum geldi ve sancım yoktu suni sancı verdiler🥲 İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌷
1225 Zehross03 5 cm açıklık suyunun gelmesi çok iyi benim 23 saat kendi sancım sürdü öyle doğum oldu ve suyumu doğumda patlattılar
Zehross03 1225 hiç iyi değildi malesef suniyle bile açılmam ilerlemedi doktor bildiğin yırttı bişey yapıp açtı bi aletle yoksa yine sancı yoktu hiç çok zordu 20 25 ıkınmada doğdu ve çok dikişim var :(
Ebebe Zehross03 daha önce çatı muayenesi olmuş muydunuz ? Doktorunuz çatı elverişli ya da değil diye yorum yapmadı mı hiç. Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün 🥹
1225 Zehross03 ben 23 saat kendi sancımı çekmeme rağmen yırttı 13 dikiş doğum tek ıkınma da oldu bana doğumdan sonra boşa kestim 5 tane doğurmuş gibisin dedi
Zehross03 Ebebe çatıma bütün doktorlar iyi diyordu çatıda sıkıntı yokmuş sadece açılma ilerlemedi sancı olmadığından ama vajina girişi darmış sanırım baya kesildi o yüzden
Minigininannesi Zehross03 benide bekletmişlerdi su geldikten sonra vardır doktorların bir bildiği onlara güvenin sağlıkla kucağınıza alın
Yaren28 Benimde 36 haftada erken doğum riskim var ilk doğumumda 36 hafta oldu 10 gün küvezde kaldı senin bebiş nasıl küveze alındı mı