Zehross03 36+4 haftayız 5 cm açıklığımız vardı 2 haftadır az önce suyumda geldi ama hala ağrım yok su geldikten ne zaman sonra ağrı başlar sunide vermiyolar sabah verelim dediler bebek susuz kalırmı sabaha kadar çok korkuyorum 😬😬
Cansukapan Zehross03 benim arkadasımın geldi böyle ağrısız suyu hemen hastaneye gittik suni sancı ile doğum yaptı nasıl vermiyorlar ki
K-Canseven Zehross03 Su geldikten 5-6 saat sonra başlamıştı sancılarım. İnşallah çok kolay bir doğum olur☺️
Zehross03 Cansukapan gece vermiyoruz doktor olmadığı için kendi sancını bekleyelim sabah duruma göre verelim dediler
Cansukapan Zehross03 anladım canım hastaneden hastaneye değişiyor herhalde hayırlı doğumun olsun insallah allah hemencik kurtarsın canım
ayse__ Zehross03 benim de suyum gelmişti bi anda hepsi boşalıp aktıydı hastaneye gidince suni verdiler 3 saat sonra felan suniyi çıkarttırdım sonra kendi sancılarım ile doğurdum. Gece 3 de suyum geldi 5 de hastanedeydik öğlen tam 12 de doğum yaptım
Esila201619 Normalde suyun geldikden sonra 12 saat bekliyorlar sancinin kendiliginden gelmesi icin eger gelmezse sunni sanci cünkü bebek riske atiliyor