Selam kızlar bugün sabahtan bebeğin hareketlerini az hissettiğim akıntım çok olduğu ve hafif sancılarım olduğu için acile gittim ultrasonda sıkıntı çıkmadı bebeğim zaten kanala girmişti kalp atışları vardı hareketsizlik konusunda sıkıntı yoktu yani alttan muayene ettiler ve 1 cm açıklık olduğunu hastaneye yatırmak istediklerini söylediler 35+1 olduğum için erken doğum olarak görüyorlar ama bebeğimin gelişimi 2 hafta ileri de. Ben kabul etmedim çünkü doğumun pasif dönemini evde geçirmek istiyorum daha iyi hissedeceğim öyle kendimi her neyse yatmadım imza attım eve geldim ama muayeneden kaynaklı mı bilmiyorum bel ve karin ağrım var regl olacakmışım gibi bacaklarıma vuruyor ağrı bir de acık pembe leke geldi muayeneden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü zorladı biraz ebe böyle bir durum yaşayan var mı doğum mu başladı acaba
Doğum mu başladı
mrvsrcn sancılarını takip et cnm ona göre hastaneye gidersin sancın siklasinca
Ayseseyittem offf tedirgin oldum ben nasıl anlicam bu sancı kasılma sıklığını
@mrvsrcn sancı dakkalarinı tut kac defa vuruyor ve bu sancı kabiz oluyormuşcasına vurur altdan ve 2 cesit nişan vardır kan rengi digeri pembemsi gelir
Smyyepolat ama benden gelen böyle ilk regl başlangıcında hani gelir ya çok acık pembe leke o şekilde mukus gibi sümüksü bir yapı da değil leke sadece
@mrvsrcn bebegin erkekmi kizmi cnm
@mrvsrcn cnm duş al guzelce ılık suda acılman kolay olur rahatlarsn herseyini hazirla yarin hastahaneye yatisini verirsin