aysglemrkn trkgleyla yarım yumurta mo yiyorsunuz ben gümde 2 tane yiyorum ama diğer yazıdklarınızın aynısını uyguluyorum tatlı tuzlu karbonhidrat hayatımda çokardımm çay felan da içmiyorum ama bu ara başım çok kötü aproyır
AyFa1608 nazazra24 ilk gebelikte yaşayanlar ikinci gebelikte riskli oluyor tekrarlama oluyormuş genelde. Ben yaşadım ilk gebeliğimde fark ettik zehirlendiğini ama suyu vs yoktu bebeğimin kaubettim onu. İkinci gebeliğimde de oldu ama son zaman sınırdaydı herhangi bi şekilde bebeğim etklenmesş çok şükür. Sağlıkla doğurdum🥲 sen kendine dikkat et karbonhidrat tuz aşırı şeker stres bunlardan uzak dur ve ileriki haftalarda tansiyon takibi yap gerekirse tansiyon ilacı başlanır ve bide şimdi aspirin kullanıyor musun? Ben ilkinde zehirlenme yaşadğım için sürekli aspirin kullandım
nazazra24 AyFa1608 çok üzüldüm canım başın sağolsun meleğinle cennette kavuşun inşallah 🥺💔ben şu an ilaç kullanmıyorum ikinci gebeliğim ilkinde son günlerde çıktı zehirlenme geçen doktoruma sordum 12.haftadan sonra başlıcaksın aspirine dedi şu an dikkat etmeye çalışıyorum yazdıklarına valla inşallah bi daha yaşamam o sıkıntıyı ilkinde oğlum da ben de sağlıklı bi şekilde atlattık bunda ne olacak zaman gösterecek inşallah bu yavrumu da sağlıkla alırım kucağıma 🩷🌸
AyFa1608 nazazra24 teşekkür ederim 🙂 amin inşallah sağlıkla kavuşursun. Aspirin ihmal etme dediklerinden uzak dur Allah ın izniyle bişey olmaz Allah kavuştursun 🥲
BenSem nazazra24 maşallah canım her gebelikte aynı olmaz ben böle telkin ediyorum kendimi. Sende iyi düşün iyi olsun. Ben ilk gebelikte açıkçası hiç kendime dikkat etmediğimi fark ettim. Çok yoruldum çok üzüldüm yıprandım onun da etkisi var tansiyonumda bılıyorum. Bunda daha dikkat ediyorum kendime
BenSem @aysglemrkn benım gebeliğin başından beri hep tansıyon sorunum vardı. Yani düşün günde 10 kere en az ölçerdim en iyi ihtimal 15/9 çıkardı. En son doğuma giderken 19u gördüm. Proteın kaçağı değerini hatırlamıyorum ama doktorum hafif preaklempsi başlamış bundan sonra tansıyona göre ilerleyebılır demişti zaten teşhis konuldu 1 hafta dolmadan doğum yaptım. Ben doğumdan 2 gün önce ciğer geliştirici iğneleri tamamlamıştım. Onun faydası oldu çok fazla. Bebegım 8 gün küvozde kaldı ama sadece 1 saat oksijen destegı aldı şükür. Diğer günler sadece erken doğum olduğu için kilo yakını yapıldı. 2170 doğdu 33+3 de hastaneden 1900 ile çıktı. Şükür şimdi her açıdan yaşıtları yakaladı.
kvsr22 aysglemrkn Benim de 28. haftada bugün ilk defa 16 çıktı ,dinlenip tekrar ölçmemi söyledidoktırum ,kan ve idrar tahlili istedi pazartesi bakacak .Çok tedirgin oldum ,siz düşürmek için ne yapıyorsunuz
aysglemrkn kvsr22 33. Haftadaydım ve 17 oldu tansiyonum doktor hemen sezeryana aldı bebeğim küvez de çok üzgünüm
Hm95 aysglemrkn yaa çok geçmiş olsun konuşmuştuk sizinle o kadar da dikkat ediyordunuz bebeğiniz nasıl siz nasılsınız inşallah iyisinizdir
aysglemrkn Hm95 bebeğim küvezde ben de çok üzgünüm dua ediyorm rabbime sığındım bugün taburcu ettiler bu beni daha kötü etti eve tek gelmek
aysglemrkn eftelyaa1603 evet hayati riskim olduğunu söyledi doktorum bilmşhrım çok hızlı gelişti herşey
Hm95 aysglemrkn çok haklısınız ama ne kadar dirayetli olursanız sütünüz de o kadar çabuk gelir bebeğiniz de toparlayacak inşallah siz merak etmeyin bol bol dua edin bebeğin durumu nasıl peki solunum sıkıntısı var mı kaç kilo doğdu