ArasKemalvekardesi Kızlar daha once 1 2 tane post açmıştım adetimden 5 6 gün önce silik cizgi vardı diye kan verdim 2.92 cikti teslim negatifti 1 hafta önce salı gunu kasik ağrım devam edince dünde leke geldi adet başlangıcı sandım olmadim test yaptım gene silik cizgi bu nedir
Elo__35 ArasKemalvekardesi tekrar kan var istersen bende idrar testinden önce kan vermiştim çıkmadı sonra çıktı kanda
fatma22_ ArasKemalvekardesi pozitif canım negatif dediklerine bakma sen benim de ilk başta düşük çıkmıştı bu civarlarda 2-3 gün sonrasında tekrar test verdim yükselmişti. Gidip test verin bence
Yaprakdokumuseverr ArasKemalvekardesi Testin markası ne? Arkadaşımda yaptı aynı böyle çıktı sonra kan verdi kanda çıkmadı.
ArasKemalvekardesi luvlymamacita salı günü 2.92 di ben tahmin etmemiştim ama buda yanlış çıkarmı bilmiyorum temmuz 11 kürtaj oldum
luvlymamacita ArasKemalvekardesi cizgi net oldugu icin oyle dusunuyorum kan testinden sonra haberdar edin mutlaka ❤️
reyhanh Salı günü 11se perşembe 22 cumartesi 44 olur, testte de bu şekilde çıkar aşağı yukarı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :’) belki sabah bi test daha yaparsınız
ArasKemalvekardesi Z_e_y_a_gul inşallah ilk testimde silik vardı çok az ama kanda çıkmadı buda öle mi çıkar
ilkgozagrim__ ArasKemalvekardesi ayy hadi pozitif bence içime doğan gerçek oluyor hadi hayırlısı olsun