AcemiAnneee Hulya06 canım Kuzu ve sıgır etı kuzu cıgerı süt yoğurt kefır balık tüket bırde yüksek oranda b12 olan yoğurdun suyu varya şujı derler ona üste çıkan su onu hergun bır bardak ıc yapabılırsen günlük sütle mayala yoğurdunu öyle iç farkı gör
Denizkum Hulya06 canım ben düzenli hergün 2 su bardağı içtim yükseldi Migros’ta danem kefir araştır şiddetle öneririm
Hulya06 Denizkum Tamam canim çok saol önerin icin kefir bağışıklık sistemine de iyi geliyormus deniycem 👍🏻😍
Bng Denizkum kefiri için diyen de var bakteri olduğu için içmeyin diyen de...çok severim ama içmedim hamileleiğimin başından beri.sizinki kesin bilhi mi?
mervek123 Hulya06 bende öyleyim et süt balık yumurta yememe rağmen düşük çıktı b12.Bana da o ilacı vardı verirken de söyledi hamileler kullanamaz diye yazıyor ona çok takılma dedi.
Hulya06 mervek123 Bilmiyorum kuzum arastirdim da sakincali diyor hamilelikte kullanilmasi bende bilemedim 🙄
Ozlmmm Hulya06 Ben iğne kullandım, haftada bir vuruluyordum. Sonra değerlerim normale döndü. Doktorun verdiyse kullanman gerekli B12 çok önemli
Yesim_Ercan Hulya06 bnedede var b12 eksikligi var doktor bana ilac yazdi sakincaliysa kullanma gyno ferro sanol kullan icinde demir sulfat kompleksi folik asit ve vitamin b12 var doktor bana verdi onu kullaniyorum iyidir yani tavsiye ederim
Hulya06 Kumral60 Aynen kuzum bende b12 içeren yiyecekleri tükettiğim halde çok düşük dedi doktor.normal aralik 190_ 885 arasinda olmasi gerekiyormuş.Bizim bebişler bizden aldığı icin annenin değerini dusuruyor galiba 😂
Bng Hulya06 ben de kullanıyorum hem de kendi dr um yazdı.prospektüsünü okumadım bile o yüzden.ama değerimi yükseltmiş...
Hulya06 Bng İçmeden önce okudum canim yan etkisi falan var mi diye bi baktim hamile ve emzirenler icin sakıncali yaziyordu.Bugun baska doktora danistim hamilelere benexol verilmez dedi🤷♀️
Oyakubra Hulya06 BENEXOL VERDİ BANA KOKUYO DİYE İÇEMEDİM SONRA İĞNEYE DÖNDÜ KORKULACAK BİŞİ DEİL SADECE HALSİZLİK SÜREKLİ UYKU HALİ YAPIYO CANIM
Hulya06 Oyakubra Bugün baska doktora danıştım benexol hamilere verilmez dedi canim sende içme.Sinirda olunca iğne verdi ins fayda ederde🙏
Miniksena Bng ama bakteri yoğurtta da var yararlı bakteri onlar. Doktorunuz mu dedi acaba içmeyin diye. Ben haftada bir iki şişe bitiriyorum bi zararını da görmedim
Denizkum Bng ben içmeyin diyen hiç duymadım kesin bilgi sütten çok daha faydalı mayalanmış Osman müftüoğlunu takip edin benim b12 sınırdaydı 450 çıkmış kefire bağlıyorum çok düzenli içtim 3. Ayımdan beri birde calsiyum olarakta çok faydasını gördüm
SenemNisa Hulya06 benimde çok düşük çıktı 15tane iğne verdi 5tanesi hergün 5tanesi haftada bir 5tanesi ayda bir geçmiş olsun canım