Sankus Melek__55 yok daha ogremedim iki hafta sonra gidicem bakalım ne olucak şükürler olsun ağrılar yok sizde bellimi cinsiyet ?
Melek__55 Sankus en son 13 haftada gitm bende üç hafta sonra gidcm ozmn pozisyon uygun da kesin beli olur diye düşünüyorum 😅bir kızım var buda erkek bebiş olursa iki çocuk yeter bize
Sankus Melek__55 inşallah gönlünüzden geçen olur bende erkek hissediyorum benim ilk bebek yinede ne olursa kabulumdir hepimiz için hayırlısı olsun
asya2425 Pinark92 kızlar ben de mart annesi olucam inşallah 12*5 deyiz doktor yüzde 90 kız dedi ama bilmiyorum 2 hafta sonra gel dedi
asya2425 Bana pozisyon yakalayamadım ama tahminen kız dedi Değişebilir dedi 2 hafta sonra kesin söylerim dedi
Melek__55 asya2425 evet ya nadir kız var ahahah🤣 seninki çok erken tahmin etmiş değişebilir ama ben ilk gebeliğim de 13 haftada öğrenmiştm
Filizsz asya2425 bi ben kız annesiyim heerlade bi kızım var oglan diye hissttim doktor kiza benzetti 14 hafta bi ihtimal degissin diye bekliyom kordon önündeydi keisn degl ama kiz dedi bi kizim var keske bi oglsn olsaydi zirvede bırakacaktım 😇😂
asya2425 Melek__55 ilk gebeliğim erkek oğlumu 12*4 de öğrendim ama oğlumun pozisyonu çok iyiyidi bunda göremedi doktor sırt üstü yatıyor hep
Fadimr asya2425 benim de ikinci gebelik postları okuyorum 14. Haftada 15. Haftada hissedenler varmış merak ettim
Melek__55 asya2425 bende hala yüz üstü yatryorum 😂öyle olmadan da yatamyorim ama bir ay sonra zor yatarm öyle 🫠