Bebisbg34 __mom şimdi gördüm profiline baktım da karnım benmde pıt pıt atiyordu da suan geçti ve korku doluyum acaba birşey oldumu diye sebebnı ögrendnmı o pıt pıt neymiş☺️
__mom Bebisbg34 yok canim bulanti kusmadan cok cektim ama bu hafta daha iyiyim prilam kullaniyorum iyi geliyor
Seymanurrr06 Hdym aynı gün aynı haftadayız sizinle de 🤗 bize de %90 erkek dedi bakalım bu hafta gideceğim değişecek mi 🥰
Hdym Seymanurrr06 Ay çok sevindim aynı gün olmasına😍 Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Göbeğin çıktı mı bu hafta benim biraz çıkmaya başladı sanki 🥰
Hdym Seymanurrr06 Cinsiyette yanılma payı olabiliyormuş galiba ama değişmesini istemem. Oğlum diye sevmeye başladım çünkü 😅😅
Nnagish Senayan benım de 15 Mart gözüküyor doğumum 😅 bana da önce kız dedi doktorum sonra erkek dedi bakalım doğurana kadar bidaha değişmez umarım 😂😂
Bllackrosie Melek__55 16+1 zor geçiyor😂 cinsiyeti öğrenemedik perşembe gidip öğrenmeyi hedefliyoruz🥹🫶🏼 tahmini doğum tarihine 9 mart yazıyor uygulamada hayırlısı hepimiz için❤️