elifcevikibis 15+2 yiz 🐣 En geç 10 Mart tarihi görünüyor, hayırlısıyla inşallah 🤲🏻 haftaya cinsiyet tahmini için çağırdı doktor 🤲🏻 daha çok var ama en azından zıbınları, bazı unisex nevresim takımlarını aldım.. Aceleci mi oldum bilmiyorum 🌿🥰
Bsraacelik elifcevikibis benimde 15 + 2 yarın kontrolüm var inşallah öğreniriz cinsiyetini 😊 daha ben hiç birşey almadım bu ay başlayacağım
Faide2147 Melek__55 bir haftadır iştahım açılmış şimdiden böyleysem doğuma kadar nasıl olurum Allah bilir 😅
denizalismom 14+3 üm cinsiyeti yüzde seksen dedi ben 16. Haftayı beklicem en net 16 da belli oluyor çünkü. Birde cinsiyet partisi yapacağım için beklemek istedim. 15 Mart görünüyor 🌸🙏🥰
Ressammom Kızlar bana özelde 11. Haftada kesin erkek dedi doktor ben şok oldum cinsiyeti beklemiyordum söyleyeceğini ama kime sorsam değişir belki dedi yarın yine kontrolüm var başka bir doktora görüneceğim bu sefer bakalım sonuç ne olacak şuan 15. Haftadayım
asya2425 Pinark92 kızlar ben de mart annesi olucam inşallah 12*5 deyiz doktor yüzde 90 kız dedi ama bilmiyorum 2 hafta sonra gel dedi