Blueberry0 annesinin_kelebekleri var gibi görünüyor belli belirsiz bi çizgi 🥲🩷 Hayırlı olsun inşallah. Sanırım daha çok erken olduğu için böyle çıkmış 🙏
Patito__ annesinin_kelebekleri bayada varmis cok nadirde olsa bukdr erken ogrenenler burda okudm. Testler aynimi ve ilk bes dkk dami cikti
Bedisperk annesinin_kelebekleri bende böyle öğrendim hamile olduğumu adetime 6 gün kala yaptım aynı böyle silik çıktı hemen kan testi verdim çok yeni olduğunu öğrendim şu an 27 haftalık olduk. İnşallah çok güzel bir hamilelik süreci geçirir sağ Salim kucağınıza alırsınız
annesinin_kelebekleri Kusura bakmayın başlığı hassas olarak açamadım heyecandan elim ayağıma dolaştı Ben 10 ay önce kızımı kaybettim melek oldu doğumdan sonra 10 aydır uğraşıyorum hamile kalabilmek için nolur hamile anneler dua edin benim için yalvarıyorum
Bal5 Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah var gibi ama adetinizede baya varmış ilk dakikada çıkmış yani yüksek ihtimal bar olması hayırlı haberler alın insallah isteyen herkese nasip olsun sağlık sıhhatli banada inşallah 🤲😍
Miracleee annesinin_kelebekleri bende adetime 8 gun varken ogrendim boyle silik test ile. belirtilerden suphelenmistim. adetim biter bitmez ki olan ilk iliskide hamile kalmisim. erken yumurtlama yani. bu yuzden bebegim 1 hafta onde cikiyor hep. insallah sizin de oyledir. hayirlisi olsun.
annesinin_kelebekleri Bedisperk Amin inşallah çok teşekkür ederim. Belirti olarak kokuya çok hassasiyetim var 2 gündür birde göğüslerim hassaslaşti baya Kan verme şansım yok yarın yurt dışına gidiyorum sabah 6 da uçağım var . Sizin belirtilerinin var mıydı
Bedisperk annesinin_kelebekleri evet vardı ara ara olan kasık ağrılarım bir de göğüs hassasiyetim oluşmuştu adetimi beklemeden test yapayım dedim tıpkı sizde çıkan gibi çok silik bir çizgi çıkmıştı
myangelson annesinin_kelebekleri aaaa baya görüyorum çizgi var sankii kan vermediysen bugün kan verr insallah vardır ya ama baya belirgin var bence 😍
annesinin_kelebekleri Bedisperk kasiklarimda ağrı var 4 gün önce hatta çok koyu biraz lekelenmem oldu sonra pembe akıntı peçeteye geldi 2 gün acaba yerleşme kanaması olabilir mi bilemedim
annesinin_kelebekleri Blueberry0 teşekkür ederim inşallah hamileyim. resimde silik gösteriyor ama baya gözüküyor 2.cizgi