AyiPeddington alitalia 99 dan sonra su gibi geçiyor. Bende sanki daha gecen günlerdeson 99 oldum diye arkadaslarimla mutluluğumu paylaşmıştım şimdi 62 ye düştük şaka gibi vızır vızır geçiyor. Ben hamiş olmayı çok seviyorum halbukiii
alitalia AyiPeddington umarım dediğin gibi hızla geçer 🩷 hamile olmayı da çok seviyorum bebeğime artık kavuşmayı da istiyorum 😂 doğum yapınca da keşke hep içimde kalsaydı demiştim oğlumda mesela 🙈 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Merve171214 alitalia Bende gaviscon bile işe yaramıyor sabaha kadar uyuyamıyorum 🤦♀️ maşallah 🥰 sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🩷
alitalia Merve171214 ya çok şükür gaviscon 3 kaşıktan sonra etki ediyor 🙏🏻 amin hepsi sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 🩷☺️
tambirleydi Benim de son 90 ama gerçekten hiç geçmiyor zaman buraya kadar cok hızlı geçmişti halbuki 🥺
alitalia tambirleydi son zamanlar özellikle bir ay kala hiç geçmiyor ama hazırlık vs derken belki biraz geçer diye ümit ediyorum 😍 benim bir de oğluşum var o beni baya oyalıyor okul vs derken. Umarım geçmiyorrr geçmiyor diye post açmam 😂
Livaneli alitalia oğlan olacak👦 evet ya ama ben isim bile bulamadım artık başlamam gerekiyor odasını boyayım bari yarın 😃