Bal12 gözünüz aydın ne güzel bir doğum hikayesi 😍 çok kolay doğum olmuş çok sevindim. Hamilelik sürecinizde plates, yürüyüş vs dikkat ettiniz mi gittiniz mi platese? Ben de normal doğum istiyorum ama hamilelikte iş yoğunluğundan plates, yürüyüş gibi şeylere dikkat edemedim bu durum beni düşündürüyor açıkçası
Doğurdum kızlar 🥰
Erken doğum sayılmaması için en az kaç haftalık olması gerekiyor ?
Bal12 Allahıma sabah akşam dua ediyorum böyle kolay doğum yapayım diye inşallah böyle kolay bir doğumum olur
nefessmommm 3.250. Kg 52 santim boyu
Meyabaanne yok canım hiç bişey yapmadım hatta yürüyüşlere başlayayım dedim artık az zaman kaldı diye ama nasıp boyleymis
Backtoblack canım hiç bişey yapmadım yürüyüş bile yapmaya gidemedim
Bal12 kaç kilo doğdu canm ilk bebekmi rabbim hayırlı etsin ins analı babalı olsun sağlıcakla buyutun
Bal12 maşallah ne güzel kolay olmuş darısı başımıza olsun hangi hastanede yaptın canım bir de alttan dikişle wc gitmek nasıl rahatsız eden bir şey var mı ilk günlerde daha tazeyken, üstüne oturamıyorsun diyenler çok oluyor ilk doğumum olacak tecrübesiz hamileleri doğum hikayenle rahatlattın doğum sonrası için de rahatlatırsan nasıl sevap alırsın bilsen🥰❤️
- Düzenlendi
Ayyyy doğum hikayenizi okurken nefesimi tutmuşum nasıl kastıysam kendimi 😂darısı biz hamişlerin başına inşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi🥰👼
Bal12 13 saat sancı çektim 😪