Bebisbg34 14+3 pisikoljm alt üst her geçen gün kafama herşeyi takıyorum neden sizce aynısı sizede oluyormu
asel_asl Bebisbg34 bende öyleyim 🤦🏻♀️14+1 olduk bugün. En ufak şeyde bişey mi oldu acaba diyorum. Bugünkü sıkıntım akıntıydı su gibi akıntım var korktum acaba bebeğin suyu mu geliyor diye.. hergün bişey oluyor eşim yaka silkiyor artık benden😞 Allah yardımcımız olsun
Gamze_cnky Bebisbg34 Haftada karnının Büyümemesi , bebeği hissetmemen ve kilo almaman çok normal. Dua et Allah’a bırak. Bitmez yoksa 40 hafta.
Bebisbg34 asel_asl aynen gerçekten öyle karnın ne durumda büyüdümü bunları bile kafaya takıyorum hep birşey oldu sanıyorum 🥹
Parsmommy Bence ne kadar takıntı yaparsanız o kadar kötü. Olumlu olmaya çalışın strese girmeyin bebek için ne kadar huzurlu sakin olursaniz o kadar iyi . Evham yapmayın böyle durumlarda Dr mesaj gönderebilirsiniz zaten sıkıntı varsa çağırır yoksa normal der
asel_asl Bebisbg34 evet büyüdü hiç bir kıyafetim olmuyor. Kilo almadım ama şiştim 💁🏻♀️ seninki nasıl az da olsa büyümüştür bence
asel_asl Bebisbg34 normal aslında son bikaç gündür sık acıkıyorum ama öyle çok yemiyorum iki lokmada doyuyorum senin? Bulantılar geçti mi
Bebisbg34 asel_asl malesef bi geçer gibi oldu ama sabah bulantıları hiç gecmedi şimdi yine bulantı var ama iştahımda biraz yerinde
asel_asl Bebisbg34 bünye meselesi canım benim iç karnım hiç yokmuş doktorum öyle söylemişti ondan hemen belli oldu. Normal olan seninkisi bunu da takma artık kafana yani 😅
asel_asl Bebisbg34 haftaya kadar geçer bence benimki bi anda kesildi hatta o zaman da korktum neden belirti yok diye 😂
Bebisbg34 asel_asl aynı bende dinliyorum hissetmiyorum diyede birşey oldu sanıyorum ılk aylar sankı karnımın sol tarafı pıt pıt atiyor gibi geliyordu şimdi oda yok oda panik ettiriyor 🥹 bide sigara iciyordum yenı bıraktım oda korkuttu hep
Bebisbg34 asel_asl senın tehlıkelmı gecicekmiş hamılelık doktor öyle mi dedi ? Akıntılarını söyledinmi