Tugceibo Arkadaşlar merhaba bundan 10 gün önce test yaptım tek çizgiydi bugün ise birini ben yaptım birini sağlık ocağı yaptı ikisinde de silik çizgi çıktı yani çift ama biri silik bir şekildeydi oradaki ebe kan testi yaptırmamı söyledi duramadım acilden kan testi yaptırdım 1,5 saate çıkar dediler şimdi benim adetime 4 gün var sizce pozitif midir çünkü ilk gebeliğimde de böyle olmuştu silikti ve pozitifti ama maalesef kalbi durdu bebeğimin allahım yokluğunu aratmasın tecrübeleriniz nasıl
Emir21 Tugceibo hamilesniz benim iki gebeliğimdede biri silikti hafif görünmesi bile pozitif anlamını taşıyor
Zeynpatak Tugceibo benimde cok silikti bitane daha yaptim yine aynisi cikti hemen acilde kan tahlili yaptim 3 bucuk haftalik olmus bile bebek . Bence hamilesim hayirli olsun ☺
SeherNilgnBakrc Tugceibo 2gün gecikince iki idrar testi yaptım ikiside silik çıktı aynı kan testi yaptım pozitifti ama çok küçüktü keseyi hemen göremezler büyük ihtimal kan pozitif çıkarsasa aceleci olma canım
Migrenligebe Tugceibo adetime bir gun kala yaptigimda silik cikmisti, ertesi gun kan testi yaptirdim 4 haftalik gebelik cikti
Duyguvv Benim adetime 1 güm kala silikti dikkatli bakmayınca belli olmuyordu bile ertesi gün kan verdim pozitifti
Mhtpsrkn Ben adetimden 4 5 gün önce yaptım silik çıkmıştı.Kan verdim hemen değerim 40 lı bişey çıktı yani hamileydim sonra iki güne bir tekrarladım kan verdim artmıştı😊Sende büyük ihtimal hamilesindir.İnşallah tabi
Tugceibo SeherNilgnBakrc sağol canım biliyorum ama bi kontrole gidip folik asit en azından kullanmak istiyorum
Gokce_pelit Tugceibo Bende 2 gün önceden yaptım çok silik çıkmıştı hamileyim şuan kan testi net sonucu verecektir hakkınızda hayırlısı 😌
d190516 Bende de öyle çıkmıştı adetime 5 gün kala yaptığımda aşırı silikti çizgi 2 sonra bi daha yaptım çok daha belirgindi 2 sonra da kan verdim adetime bi gün kalmıştı orda da pozitif 204 çıktı değerim çok şükür 🙈👼🤰
SeherNilgnBakrc Tugceibo Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sakin bir hamilelik geçir 😍