Dodomom Cinsiyettahminidolunayes pazartesi gidecem 12 haftalik olacak atarim size. Bulantı hiç bir şeyim yok 2 kızımda ölmüştüm kusa kusa
Dodomom Cinsiyettahminidolunayes plasentayi sordum sağda arka tarafta rahim ağzına yakın dedi sezeryan dikiş yerim var o tarafta sağda dedi
Cinsiyettahminidolunayes Dodomom canim bende net bisey demedim 12 hafta resim gormem lazim :) Saglikla gonlune gore olsun tabi
Cinsiyettahminidolunayes kubraah yaz bilgileri Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz Varsa 12 haftalik resim
kubraah Cinsiyettahminidolunayes Benim 01.01.1999 ama kimlik kartında yazan 01.02.1999 Eşimin 02.09.1995 Son adet tarihi: 30 mayıs İlk beta 590 Daha yeni yım burda resim atmasını bilmiyorum ama atmayı deniyeyim tekrar
aslininbebegi22 Cinsiyettahminidolunayes Çok teşekkür ederim ellerinize sağlık😍 Yüzde olarak yazmışsınız bazılarına sanırım %75 gibi erkek dimi
Melisartan Cinsiyettahminidolunayes https://ibb.co/Lr4YFpV Diğer hesaptan 12.hafta görselini istemiştin (: