AygyulSina BusraNurAnne koklamiyorum iste yeni boyanan yerlerin kokusu ne kadar gelirse burnuma evde boya var hala yok degil ama acip kollamıyorum okadar korudum yavrumu kiyamiyorum. Normalde olsa azicik bakardim tadina 😀😀
MomBse BusraNurAnne hayır tabiki de bol bol kokladım ama her yeri onunla sildim mutfak tezgahını filan sürekli🤣
Aysebkr1258 Nilbhr ay bende onu aşerdim kız mı oldu bebeğiniz erkek mi ben daha 11 haftalık hamşlryim 😊
Brlgry BusraNurAnne bende hiç aşermedim canım herzamanki şeylerden istiyor standart onlarıda hep yiyorum başka bir şey yok yemesemde oluyor yanı 🤷♀️😂
Aysebkr1258 Nilbhr bana da hep içime erkek doğuyor hayırlısı bakalım valla ben bulunca öyle mi yedim ki kıtlıktan çıkmış gibi 😂
AcemiAnneee BusraNurAnne ben ılk balık aserdım ama uzun zamandır esımın şampuanı benı benden alıyo gıdıp gelıp kafasını koklayasım gelıyo delı gıbı😂
Tubaeyvzz BusraNurAnne kis gece 12 de gözleme yenir mi kilo yapar zaten homini gırtlak yiyoruz anam bide gece yesem kapıdan geçmem herhalde 😂😂 sen yinede gece aserme öle şeyler böyle kalorisi düşük şeyler falan aşer 😊😊
BusraNurAnne Tubaeyvzz keske kilo alsam zayifim ne yese yarayan bunyem yok diye rahat rahat gece aseriyorum aramizda kalsin dun gece yagli yagli tepsi boregi yedim hemde kac dilim yok banamisin demiyo 😂😂😂
Bussra BusraNurAnne hem de nasil😆 bence deterjan aseren hamile kadınların yüzde 70i başak burcu😁 Ya da bana öyle denk geldi hepsi😀
Mertcanbusekarakaya BusraNurAnne ben erik istedim ve 80 tl eriğe para verdik bundan 1.5 ay önce 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
melkebtt BusraNurAnne diş macunu 😁 ve bi kac kimsayasal türevi ama yemedim tabiki.. bende kendime anlam veremedim acikcasi ama benim gibi plan cok varmis hormonlardan galiba ...