snmtrhn BusraNurAnne camasir suyu yemek icmek diye degil amaa inanilmaz derece kokusunu duymaya ihtiyac duydum 1 5 ay yaklasik bole.devam etti gecti sonra bir de agzima asla surmem dedigim.bamya 2 ay bamya yedim sadece diyebilirim 😂
AygyulSina BusraNurAnne boya bildigimiz duvar boyasi kokuyor burnuma hemde oyle boyle degil ama yemedim aslada yemem. Yeni tasindik boya falan yaptik o yuzden oldu gibu geliyor ve bunun son haftalarda daha fazla oldugu duydum
Bussra BusraNurAnne hem de nasil😆 bence deterjan aseren hamile kadınların yüzde 70i başak burcu😁 Ya da bana öyle denk geldi hepsi😀
MomBse BusraNurAnne hayır tabiki de bol bol kokladım ama her yeri onunla sildim mutfak tezgahını filan sürekli🤣
Fatmakaya158 Kömür çekmişti canım duvardaki rutubet felan kömür yedim ama 😂😂 Sonra böyle rutubet kokusunu yiyesim geliyodu sobanın dumanı felan böyle saçma sapan ama 😂😂
AygyulSina BusraNurAnne koklamiyorum iste yeni boyanan yerlerin kokusu ne kadar gelirse burnuma evde boya var hala yok degil ama acip kollamıyorum okadar korudum yavrumu kiyamiyorum. Normalde olsa azicik bakardim tadina 😀😀