dry20 Gizemd-01 alın benden de okadar ikiz annesiyim 24.haftadayız sürekli bir olumsuzluk etrafımda inanın psikolojim bozuldu düşünmekten dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor güzel geçireyim diye..etrafa kulak kapamak lazım ama olmuyor maalesef :((((
Hilal2901 bbaby44 dikis yapsrken normalde uyusturucu igne yapıyorlarmıs bana yapmadı slklar. Ama yapılıyormus. Dogumdan sonra bana dediler ki kalkma plesantayo doğuracaksın. Ikınıcakmıyım dedim hayır o kendiliğinden geliyor dedi. Ama elini bile soksa o an o kanal ful açık oldgundan hissetmessen eminim ben hissetmedim
bbaby44 Hilal2901 peki canlı canlı dikiş attılarsa çok hissetmedin mi yada sprey mi sktlar acaba uyusmasi icin fark etmedysen
Hilal2901 bbaby44 korkutmak istemem ama canım acıdı baya. Bir de dogum yapmıssın bütün duygular boşalmış 🤣 ben dayanamıyorum ağlıycam dedim. Ağla ama kıpırdama diyor doktor😂😂 ay ozaman çok ağlamıstım şimdi gülerek hatırlıyorum annelik delilik galiba
Asel2702 ipekveatlas ay nasıl dayandın suniye o kadar saat ben 2 saat içinde duvarları yumruklayacaktim nerdeyse öldüm öldüm dirildim diyebilirim suni almadan önce çok iyiydik ama
ipekveatlas Asel2702 sorma ya çok kötüydü benim doğum hikayem:( epidural aldım bi saat uyuştum sonra tekrar bütün herseyi hissediyodum cünkü oğlumun pozisyonu kötüydü o şekilde durduğu icin epidural işe yaramıyodu o kadar cok suni sancı aldım ki sancı geçtiğinde bayılıyodum😅neyse doğurduk iste napalımmm
Baharoloji sevaldqn1 ikisinide deneyimlemiş biri olarak ben kesinlikle normal diyorum. Normalde direkt bebeğim ile ilgilendim dikişlerim vardı ama sadece wc de biraz zorluyordu sezaryen de hala kendime gelemedim oturup kalkarken yatakta dönerken emzirirken her zaman bir şey saplanıyor karın bölgeme wc yine sorun dolayısıyla keşke tercih şansım olsaydı sezaryende diyorum
Sahrakurtt Haftadayım şu an her şey yolun da çok şükür ama doğum için çok heycanlıyım. Normal doğurmak istiyorum inşallah 38 i geçer geçmez gelir kavuşuruz. Doğum rahat geçirmek için neler önerirsiniz kız bebekler erken geliyor diyorlar doğru mu kaçıncı haftalar da doğurdunuz.
Hilal2901 Sahrakurtt squat, yürüyüs, hurma, ananas, ahududu çayı, adaçayı, çömelme haraketi hepsini yaptım yine de dogumum baslamadı 40+6 da suni sancı ile dogurdum. Erkek bebekti benim ama. Beklesek ne zaman gelirdi onu da bilmiyorum 😂
Hilal2901 Sahrakurtt lohusa takımı hiç almadım. Gecelik bir tane koydum ama onu da hiç giymedim. Önden düğmeli penye pijama koymustum iki tane onları giydim. Evde de normal pijamalarımı giydim. Çekim olmayacaksa bosuna bence lohusa takımı falan
Seastar88 Sahrakurtt Ben sezeryan oldum gecelik benım ıcın daha rahat oldu.Lohusa pijama takımları fılan da almıstım ama hıc giymeden geri getirdim.😬
Nskmkk nrkrkc 36 ama bebeğim 38 buçuk gibi gelişimi ve yalancı sancılarım var bi haftadır. Sezaryen olacağım kesin 2 ekim tarihi de ama kendi gelebilir gelirse erkene alırız dedi doktorum
mucizem0111 Spinal sezeryanla oğlumu doğum yaptım şimdi 25 aylık😂 ve ikinciye 8 haftalık gebeyim sorusu olan gebelerimizin sorularını zevkle yanıtlarım🫶🏼
Hilal2901 mucizem0111 soruyorum 😂 emzirdin mi emzirdiysen emzirirken regl gördün mü görmediysen yumurtlama takibini nasıl yaptın 😂
Merveer96 ipekveatlas merhabalar doğum belirtiniz neydi ve epiduralde tam olarak his kaybı yaşanmış mıydı? Sancı ağrınız yok muydu?
ipekveatlas Merveer96 doğum belirtim sıcak suyla duş alıp icinde oturduktan sonra lekelenme tarzı bi kan geldi sulu meğer suyum geliyomuş anlamamışım ama hemen doğumum gerceklesmedi 5 gün sürdü.. ben yurtdışındayım burada bebek anne riske girmediği sürece sezaryene almıyolar benim ondan böyle oldu. gittim kendi sancılarım gelmedi suni sancı bağladılar yine açılmam coook uzun sürdü. 3-4 cm olana kadar kendim çektim sancıları sonra epidural yaptılar belimden iğne oldum ve coo rahatladım. belden aşağınız evet uyusuyp hissiyat kalmıyo doğum anında da ıkınmayı ebeler yönlendiriyo suan ıkın suan bekle vs diyolar. kaka yapıcakmıssın hissi geliyo anlıyosun zaten
WiseMom aysenuurr11 Demir1dnz SÜT SORANLARA NAÇİZANE FAYDAM OLSUN❤️ Süt indirme, süt artırma yöntemleri ve işe yarayanlar için yazımı inceleyebilirsiniz naçizane bir kaç şey not ettim🙏🏻❤️ https://forum.mutluanneleriz.com/d/1650311-taze-doguran-bebegi-kuvozde-sutu-azalan-kesilen-annelersu-mevzuyu-cozelim
mucizem0111 Hilal2901 emzirdim yani mememi sadece 1 ay tuttu 6 ay boyunca full sağarak besledim sonra memem apse olunca sütü doktor kontrolüyle kestik adet görmeye sütten kesildikten 2 ay sonra yani oğlum 8 aylıkken başladım ve düzenli şekilde regli olmaya döndüm bu süreçte hiç önerilmeyen bi yöntemle korundum çocuktan öncede öyle korunmama güvendiğim için geri çekilmeyle korunduk yumurtlama tarihim regl takvimiyle bire bir oluyodu akıntıdan ağrıdan anlıyordum ikinci çocuğuma geri çekilmeyi bıraktıktan 8 ay sonra hamile kalabildim hahaha kolay kalamadım yani ama ikinci çocuğumu doğurunca deri altı implant tercih etmeyi düşünüyorum doktorum da tavsiye ederse eğer 🙏🏼
Kizcelerimmmmm Hilal2901 göğüslerim de evet rahim kilo verdikçe toparlanıyor merak etmeyin ama bazı durumlarda toparlanamadigi da oluyor
Kizcelerimmmmm babymomy_ valla benim hepsi 41 hafta ya kadar bekledi ler hepsi de suni sancı ile oldu bı belirti göstermediler yani
Ela_nur19 ipekveatlas göbek düşme olayı oldu mu sizde göbek dustukten ne kadar sonra doğum oluyor peki
ipekveatlas Ela_nur19 hayır göbeğim hic düsmedi. hastaneye yattım suni sancı aldıkça bebeğim doğum kanalına yerleşmişti o zaman göbeğim düştü işte. öncesinde göbeğin düsmedi diye doğum olmucak anlamına gelmiyo canım