Eslem2112 Mervekaram22 olabilir çünkü şuan hareketli ama siz karıncalanma gibi hissediyorsunuz iki haftaya tam hissedersiniz bence
Ncn Mervekaram22 denizgurbuz Evet bende bunu merak ediyorum epidurali ilk defa duydum bu sayede normal daha acısız olur inşallah
bbaby44 Hilal2901 dikiş yaparken uyuşturma varmı birde o plesanta için birisi elinu sokup temizloyorlar falan demişti aslı nedir :(((
Hilal2901 bbaby44 dikis yapsrken normalde uyusturucu igne yapıyorlarmıs bana yapmadı slklar. Ama yapılıyormus. Dogumdan sonra bana dediler ki kalkma plesantayo doğuracaksın. Ikınıcakmıyım dedim hayır o kendiliğinden geliyor dedi. Ama elini bile soksa o an o kanal ful açık oldgundan hissetmessen eminim ben hissetmedim
bbaby44 Hello123 cok mantikli bir soru bende dogm yapmadm bilmiyorm ama kuzenime dikiş atarken doktor bir dikiş de kocan için attm demişti :)
Kizcelerimmmmm bbaby44 valla dediğim gibi suni sancı hepsi ama o sanciyi da yönetmek lazım suni taktılar diye Yangel yat yaparsan da olmaz bana serumla verdiler elimde serum asılı binsekilde bir buçuk saat gezdim en son sancı geldikçe ikindim falan en son 7 cm le doğum yaptım tabi kesik de attılar ama her şekilde çok ilgilendiler benimle ve bebeğimle hepsinden Allah razı olsun
mylifeAslan nrkrkc kııızz peki korkuyor musun panik atağım var gerçekten can yanma yok dimi sonrasında oluyor mu acı
nrkrkc mylifeAslan valla heyecanlıydım ama sesini duyunca hepsi geçiyor doktorlar da saakinleştiriyor🩵 çıkınca ben hemen aldoran mıydı neydi iğne istedim geceyi o şekilde çok rahat geçirdim
nrkrkc Nskmkk benim akıntı şeklinde sümüksü geldi sonra sancım arttı sezeryan doğum yaptım. Sivilce gibi bir şey mi vardı acaba
sclkmyc denizgurbuz çok kakan gelmiş, kabız olmuşsun, yapmak için çabalıyormuşsun gibi düşün, ıkınma gelmiyor, ama bu şekilde düşünüp hareket edersen bebek kolayca çıkıyor, bana da bi arkadaşım söylemişti😌
ipekveatlas denizgurbuz ıkınmayı ebeler yönetiyo. sancı geldikçe karnın kasılıyo ama acı ağrı yok😅 o sancı gelince ebeler sana diyo şu an ıkın şu an ıkınma dur bekle tarzı şeyler yani. bir de kakan gelmiş gibi bi baskı hissediyosun
Yazmelegi_ Elenora genel oldum kendi isteğimle beklediğimden de iyiydi ameliyathaneye girmeden önce sonda takıldı hiç acımadı, ameliyathaneden çıkarken kendimdeydim hayal meyal hatırlıyorum karnıma bastılar ama acımadı, 1 saat sonra tamamen kendime gelmişim ve ilk kalkış felan çok iyiydi aci çekmedim ve kalkarken karşıya bakın yere bakarsanız başınız fena dönüyor
ipekveatlas ddm2210 benim bi cok aksaklık oldu ya tam uyusmadım hissediyodum bi tarafım uyuşmuştu sadece cünkü bebeğimin pozisyonu kötüydü. bu herkeste olan bisey değil o yüzden epidural cok iyii
ipekveatlas bbbttt benim öyle oldu ilaç dediğiniz fitil gibi biseydi sanırım önce onu verdiler alttan hic bi ise yaramadı acılma olmadı sonra suni sancı aldım onunla da acılmam baya uzun sürdü ya bu isler kadındna kadına degisiyo
bbbttt ipekveatlas rahim duvarım arkada olduğu için doktorum ilk aşamada bunu önerdi, sizde de aynı mıydı? Acı verici bir şey mi? biraz endişeliyim açıkçası
babymomy_ Kizcelerimmmmm doğumdan önce ne gibi belirtileriniz oldu acaba . Bende su an 38+2’yim nasıl belirtiler olursa anlayabilirim 🥰
Kizcelerimmmmm babymomy_ valla benim hepsi 41 hafta ya kadar bekledi ler hepsi de suni sancı ile oldu bı belirti göstermediler yani