Yasemin9420 Bu arada oğlum olacak. Normalde tatlıyı pek yiyen biri değilm ama bu hamileliğimde canım hep tatlı çekti.
Kubracls Ben de sabah ilk hamileliğim öğrendikten sonra sabah 8de rüyamdan şekerpare diye ağlayarak uyanmıştım 😂 eşim gece vardiyasından çıkmıştı aradım şekerpare diye ağladım almış getirmiş bir kutu yedim aç aç 😂 temmuzda da portakal aşerdim ama çok şanslı bir gebişim ki bulduk gece 10 Du 3 tane hepsini aldım yedim 😂 ama hep tatlı ya da portakal mandalina yiyesim geliyor oğluşum olucak 😇
Busra_bugraaa Elvn ilk hamileliğimde yaş fındık istemişti oğlum oldu bunda bieşy istemedi sanırım 🤷🏻♀️😄 kızım olacak inşallah
Binyaminannesi Elvn ben ilk muhallebi sonrada nar Ama anormal bir şekilde nar yiyordumgünde 3 nardan fazla yiyordum bazen nar yiyemeydim suyunu sikar icerdim yavrumda insallah erkek olucak
Nishaa Elvn aci yiyorum heryere atiyorum suya bile atmak istiyorum😂 tatli Eski aseriyorummm kizim olacak💓
Hilalalara Elvn ben tatlı dan hiç hoşlanmazdım ama şuan olmazsa olmazım çikolatalar oldu ve kızım oluyo 😀😀 İlk olarak çilek 🍓 aşermiştikk