mehtap28 Elvn mandalina, incir, kokulu üzüm aserdim minnak kizim geliyo ayrica limon yemezdim hamilelikte limonu catur cutur yedim hem de icini 😋
Esraburhnkulu Elvn hiç bişey aşermedim hem ekşi hem tatlı yedim oğlum oldu .ve şuan yine hamileyim canım bişey istemiyor.bakalim
Ece111 Benimde canım geceleri acı gündüzleri hep tatlı istiyor cinsiyeti öğrenmedik daha bakalım nolcak🤷🏻♀️🤗
Abcdef Aşermedim ama şeftali havuç nar mandalina çok yedim ..çikolatadan ve tatlıdan tiksindim..peynir ekmek çok yedim, zeytin Den midem bulandı..erkek cinsiyeti 32 hafta
snmtrhn Elvn bamya ve camasir suyu kokusu aserdim 😁😁 oglum olacak ben cok eksi seyler yemek istemistim
Tubaeyvzz Trkmn Bakıcaz artık son aylarımız oldu oldu olmadi şansımıza kuselim 😂 hayır o değil nasıl bisi oluyo insan ne hissediyo onu çok merak ediyorum ben diyolarya hani yerimde duramıyorum kötü oluyorum yiyene kadar falan diye bende yaşamak isterim 1 kere en azından 🤗
BeyzaXx Üzümün olmayışına bizim burada goruk derler bir kere onu bir kere de erik Aires’in gece rüyamda yiyordum 🤣 kızım olacak insallah
DilekY35 Elvn Kalamar,boyoz,karpuz,brokoli,sakız,irmik helvası,koruk,lokum,aşure aşerdim kızım olacak 😊
Yasemin9420 Rüyamda Kavala kurabiyesi yiyordum. İlk aş erdiğim Kavala kurabiyesi oldu. Sonra un helvası. Bu arada un helvası aşeren ne kadar hamile arkadas varmıs 👍 en garibini yazıyorum. Okurken güleceksiniz. Eskiden annelerimiz çam ağdası alırdı. İlk kullanılmadan yerdik. Ne hikmetse canım ağda çekti 😂😂😂😂 ama yemedim 😁😁😁 allahtan petrol,mazot,toprak falan asermedim 🤣🤣