Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız icin cok tesekkur ederim ❤️ Ben yarın 29 haftalık oluyorum doktoruma göre 30 haftalık. 97 ile hamile kaldığım icin hep Sezeryan doğumu tercih ettim. Ki kendi annem bile bana kızım sezeryan doğum yap dedi, kötü bir niyetle değil. Tıp şuanda ilerlemiş olabilir ama normal doğum iyi gozuksede bir o kadar da onun da zorluğu var dedi. Hani bir de annemlerin zamanın da tıp bu kadar ilerlemedigi için herşeyin bir çaresi yokmuş. Bız 4 kardeşiz annem 3 evladını da normal dogum yapmıs, ama bende sezeryanı öğrenince beni Sezeryanla dünyaya getirmis iyiki de böyle bir tercih yaptım dedi. Simdi esimin ailesine ve baska bilmişlere kalsam; ben en basit doğumu secmis oluyorum ve anneliği anlamamis oluyormusum. Yani o acıyı cekicekmisim ki normal dogumda, anneliği anlayabilecekmisim. Bu boş cumleler zoruma gitmedi değil, gitti. Sonuçta benim anneliğim dogurupta sokağa atanlarla bir değil. Ben her türlü o acıyı çekeceğim. 8nci ayima gireceğim 2 hafta sonra hani cocugum büyümese daha hamileligimi anlayacak değilim bu boş insanlar yüzünden. Zamanın bu kadar cabuk gectigini anlamadım bile maalesef ki..