• 9 haftalık kanama

Obsesifk inşallah canım sen yat dinlen inşallah kanamanın devamı olmaz sana bakacak kimse var mı

Obsesifk benim çok kanamalarım oldu 😞 rabbim kimseye yaşatmasın insan çok korkuyor şükür 35. Haftaya geldik benim plesanta önde o nedenle genelde bu güne kadar yatarak geçirdim ayaklarının altına yastık koy canım, bu durum çok kişi de gözüküyor

Mine şimdide sağ kasığımın üstünden ağrı girdi off ne zor anne olmakk apandist gibi ama inşallah değildir biraz daha sürerse hastane yolu gözüküyor 😭

• Mine bunu yanıtladı.

Obsesifk dinle kendini canım baktın devam ediyor gidin zaman kaybetmeyin

Mine gittim canım idrarda enfeksiyon varmış kum varmış kanamayı da o yapmış olabilirmiş ilaç verdi bol bol su içiceksin dedi

Obsesifk canım benimde enfeksiyonum vardı ama ben hamile değildim ozaman günde en az 2 litre su iç ayaklarını sıcak tut üşütmeden oluyor bende de kum var dedı minarelli sular oluyor dogal sular onlardan içebilirsin ayagının altına sıcak su torbası koy torba yoksa şişenin içine sıcak su koy havluya sar öyle ayağının altına koy rahatlatıyor çok kötü bi durum Allah’ın yardımcın olsun bol su içip lavobaya çıktıkça rahatlıycaksın gecmıs olsun 😞

Obsesifk geçmiş olsun sevindim bebekte bi sorun olmamasına canım🤗🤗🤗