Nasil geçiyor hamilelik? Biz bu gün 20 ci haftamıza girdik daha haraketlerini hiss etmiyorum ilk bebek ve erkek normalmi aceba
Şubat anneleri ses edin Şubat 2024
En geç 2.3 hafta içinde hisedersin benimde ilk gebeliğim 23 haftalığım hissediyorum ilk olduğuna rağmen 16. Haftamda hissettim 😀😀😀 ama hissetmezsen doktora söyle nolur nolmaz
GunelThagiyeffa
Bende 19 haftalik hamileyim, bende daha harekleri hissedemedim. Karnimiz cikti mi sizin? Mide yanmasi falan?
Bende 18+3 günlük gebeyim.Henüz bende hissetmedim hareketleri.Karnım çıktı evet.47.50 la hamile kaldım 49.25 im şuanda.Miğdemde yanma yok şuana kadar güzel geçiriyorum hamileliğimi şükür 🙏 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırıs inşallah
GunelThagiyeffa Şubat 10 ile 17 arası bi gün olacak doğum bizimde 16+2 olduk
17 +4 ikinci bebiş bizimde Şubat gibi inşallah rabbimin izniyle sağlıcakla gelsin bebisler 🤰🤰🤰
GunelThagiyeffa 18+3 🥰 2. Gebeliğim hissediyorum hareketlerini 🥰🥰
18+4 hareketlerini hissediyorum 17. Haftanın sonlarında hissetmiştim çok güzel bi his🥰
Mide bulantısı yanma yok
Nesrin96 benim karnım baya büyüdü 5 ci haftaya girdik ekşi qazlı içicekler, tuzlu acı yasakladılar midemde felaket ağrı oluyor yoksa geçmiyor günlerle
Filiz_76 tamamdır🫶🏻
Hale23 🙏🙏💙❤️ amin
17+5 iz hareketlerini hissediyorum 🥹 daha cinsiyetimiz belli değil. Aşıda ilk dozu yaptırdınız mı ?
AsPandaa aşı 19. Haftada dediler bana bende cinsiyeti bilmiyorum gizliyor 😅