myworldd_ Ozoooo ikili tarama, detaylı ultrason yaptırdım şimdiye kadar haftaya da şeker yüklemesi var
Figenatlgn Ozoooo yapmıyor hiç bişey. Banada çok olumsuz konuştular ama bu aşamada bebeğimizi düşünüp yaptırmak gerekiyor bence tüm testleri. Onların sağlıklı olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. Şekerden allah korusun ama bebeğini kaybedenler oluyor bence o yüzden önemli
snyulk Ozoooo benim gebelikten öncede vardı ilaç kullanıyordum da gebelikte dozumu arttırdılar umarım benim de gebelikle birlikte biter doğurunca 🤲🏻
Zeynomsu Ozoooo fetal dna düşünüyoruz 10. Haftada yapılıyormuş ama yer arıyoruz. Yaptıran oldu mu daha önce 8. Haftadayjm şimfi
MrsyLmz Zeynomsu ben yaptirdim 12nci haftamda. Panoroma diye bir sirket onerdi doktorum , kanlar amerikaya gitti. Üç paket vardi ; ortanca paketin yeterli oldugunu soyledi doktorum. Ucret olarakta 410 dolar idi.
snyulk Zeynomsu ben yaptırdım ama tam 10. Haftada vermedim daha net belli olması için 13. Haftada verdim kanı, istanbul ataköyde yaptırdım istanbuldaysanız ismini veriyim isterseniz
Figenatlgn Zeynomsu şuan ne kadar ücret merak ettim. Yaptırdım ben ama doktorumla iletişimdeyfim kanımı o alıp gönderdi o yüzden isim hatrlamıyorum
adatuna Ozoooo İkili ve dörtlü tarama Detaylı ultrason Şeker yükleme testleri 2 ayda bir de kan ve idrar
MelteM2cck Ozoooo ilk gebeliğim de bütün herseyi yaptırdım. Ama çokta gerekli değilmiş. İkinci gebeligimde sadece detaylı usg yaptırcam o kadar başka hiç birsey yaptırmicam
miniksevdamm Ozoooo ilk gebeliğimde sadece şeker yüklemesi yaptırmıştım. Bundada hiçbirini yaptırmamayı düşünüyorum yaptıran herkese saygım var ama olumsuz bir durum çıkarsa bebeğimden vazgeçmem ee aylarca da kendi kendimi yemek istemem o yüzden yaptırmıycam 🌸
MrsyLmz Ozoooo detayli kan taramasi, nipt , kan uyusmazligi , spina bfida testi , detayli ultrason yaptirdik. Siradaki seker yüklemesi 😅