1850 Kumedvol erkek organ olusumu genelde 16. Haftaya kadar devam edıyor oyuzden basta kız denilip erkek cıkanlar olabılıyor sonradan. Erkek denılıp kız cıkan pek olmuyor ama tam tersi oluyor oyuzden sordum
Ysn Ebraradinn çünkü bu platformda anne olmak için defalarca tup bebek deneyen yıllarca uğraşan insanlar var Allah nasip etmisse acaba değişirmi içime erkek doğuyor erkek olmasını isterdim tarzı şeyler tabiki tepki görür Allah vermiş cinsiyeti mi önemli sağlığı mi ?
Kumedvol Ysn sağlık tabiki önemli anneliği bilen ve bebeği karnında taşıyan bir annenin sağlık konusunda emin ol senden dha iyi onemseriz bence yorumu bırak bir kenara kimde burda sağlık sorunumu yoksa cinayet başlığı yazmadı
Seyymaa Kumedvol Yani detaylıda net olarak görülüyo 20-24üncü haftalar arasnda yaptırılıyo. Bana doktorum 14üncü haftada kız demişti ve yanılmadı ben bir türlü şüpheyi kafamdan atamıyodum ama doktorun kesin dediyse kızdır sanmam degişecegini canım.
Ysn Ebraradinn ince düşünmek mi suç yapmayın Allah aşkına gerçekten böyle yazıları görünce insanlar tabiki incinebilir tup bebek sürecini yaşadınız mi bilmiyorum ama tabiki düşünüyorum onları da
Kumedvol Ysn arkadaşım konuyu nereye çekiyosun hormonların tavanmi yaptı senin içinde bir değişik sensin dikat çekmek istiyorsun galiba 🙄