Kumedvol Ben bugün doktora görundum cinsiyeti kız dedi ama ben içime doğan erkek sizce yanılma payı olbilirmi doktorun😑
Ysn Kumedvol içinize doğandir😁 böyle bisey olabilir mi Allah aşkına içinize doğan değil olmasını istediğiniz erkektir
Berkaytuana Kumedvol %90 yada %95 dediyse değişme payı olabilir ama demediyse sanmıyorum olacağını canım. Sağlıklı olmasi için dua et cinsiyet en son planda sonuçta 😅
Seyymaa Ysn Ben hep kız istedim ama rüyalarıma bile erkek giriyodu kesin erkek dedim ultrasonda doktor kız dedi inanamadım detaylı ultrasondan sonra emin olup anca sevinebildim. Olabilir yani
Kumedvol Msalbyrk istediğim erkekti evet ama hsytlsi tabi cinsiyet değişir muhabbeti var ondan merak ettim
Buseayazerdgn Kumedvol ay yok illa bitane cikar anaç kadin sagligini dusun sanki dusunmuyoz bunlar isin hayal tarafi istek tarafi cinsler ya valla
Seyymaa Kumedvol Yani detaylıda net olarak görülüyo 20-24üncü haftalar arasnda yaptırılıyo. Bana doktorum 14üncü haftada kız demişti ve yanılmadı ben bir türlü şüpheyi kafamdan atamıyodum ama doktorun kesin dediyse kızdır sanmam degişecegini canım.
Ebraradinn Banada herkes erkek dedi belirtilerim erkekti doktorda erkek deri ben kız istediğimden 25. Haftaya kadar yok ya bence kız dedim ama artık kabullendim fındık bir oğlumuz olacak:)) bu platformda insanlar erkek bebek kız bebek ne farkeder diye linç etmeyi çok seviyor ama insan engel olamıyor işte sağlıkla kucağına al canım :)
Kumedvol Ebraradinn aynen kesinlikle katılıyorum oysa paylaşmak için post açıyoruz ya tabi kızda evlat sağlık çok çok önemli ama oğlum olsun isterdim bir kızın var birde oğlum olsun isterdim 15 haftada bakti ole dedi bize
Ysn Ebraradinn çünkü bu platformda anne olmak için defalarca tup bebek deneyen yıllarca uğraşan insanlar var Allah nasip etmisse acaba değişirmi içime erkek doğuyor erkek olmasını isterdim tarzı şeyler tabiki tepki görür Allah vermiş cinsiyeti mi önemli sağlığı mi ?
Vurgen97 Ben de sürekli erkek hissediyordum benim de kıza benziyor dedi ben de hala kız mı erkek mi bilemiyorum 🤷🏻♀️ Sağlıklı olsunlar da gerisi pek önemli değil ☺️