Merve171214 Yagmurben ben 14 ay kullandım çok memnunumdum bence yeterli o kadar para vermeye gerek yok
semraveogluslari Yagmurben önce philips acente aldım memem kopacak sandım çok hassasım ben biraz eşim 2 gün içinde bunu getirdı dene diye kiwi den o kadar memnun kaldımki philips i hemen sattım garantisi vs devam ediyor diye bir kaç kez kullandım hatta kullanamadım ama 11 ay emzırdım her sıkıştığımda kiwi yetti bana iyiki almışım inş bu benegımde de kullanıcam ❤️
Yenibirii Yagmurben bende bugun daha önce görmedigim modelini aldim. Kbaby 55 modeli. Hani şu sütyenik icine takip her isine yapabilecegin modeller varya ondan. Sarjli olani yani asla kablo vs yok. Suan trendyolda 711tlye düsüyor kuponla birlikte bi bak derim
Cans- Yengem kiwi markası kullanıyordu, gayet memnun kaldı herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Hatta şimdi kullanmadığı için ben aldım bende kullanacağım ☺️
umayana Yagmurben ben de geçen yıl doğum yaptığımda onu aldım çok memnunum asla pişman olmadım sağımı çok iyi çok ses de çıkarmıyor
Yagmurben Yagmurben hepinize teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Bende elektrikli olanı aldım bugün. Hepsinde olumsuz yorum illaki var. Şansımı kiwiden yana kullandım. Diğerlerine o kadar para vermek istemedim