Safiye2 mrvsrcn çok teşekkür ederim ayy ne güzel birde tekmeleri hissetsek Allah’ın izniyle 🙏🏼 sağlıkla gelsin inşallah minik 🐣
Azra41 Safiye2 çok güzel çok güzel. Ben doğurdum 10 buçuk aylık ettiğim. En çok özlediğim anlar tekmeleri gerçi şuanda bez değişirken tekme yiyorum ama bu sefer yüzüme lshsbsbs
Nnoktaa Safiye2 20+5 de hissettim. Karnımın içi gıdıklanıyormuş gibi hissettirdi. Şimdi 22+5. Hiç durmuyo. Eğilip kalkarken anneee kadııııın bi rahat dur eziliyorum burada deyip hunharca tekmeliyor 😂
Safiye2 Azra41 ayyy kıyamam ya rabbim uzun ömürler versin inşallah miniğe 😊 tekmelere devam o zaman 😊😁
Safiye2 sunshine_ iyiyim canım sen nasılsın ara ara net hissediyorum bazen seyirme gibi oluyor senin nasıl net hissediyormusun
sunshine_ Safiye2 yok kuzum ya bende net hissedemiyorum elimi koyduğumda hareket ettiğini anlayabiliyorum ama net Bi şekilde hissedemiyorum 😔
Safiye2 sunshine_ benim Perşembe günü canım cuma da kendi doktoruma giderim muhtelemen doktorum detaylıya 19. 22 hafta arasında gir demişti
sunshine_ Safiye2 inşallah güzel sonuç alırız canım hareket hissetmemek biraz üzüyor beni inşallah iyidir bebeğim
Safiye2 sunshine_ bende çok üzülüyorum bazen çok güzel hareket ediyor bazen hiç etmiyor endişe ediyorum ama o daha zararlı bebek için inşallah sağlıkla alırız kucagımıza 🥺🙏🏼
sunshine_ Safiye2 öyle kuzum strese girmemeye çalışıyorum da oda zor hayrlısı ile kucağımıza alalımda kurtulalım şu stresten🤲
kubra321_45 Safiye2 ben de 19+ 1 oldum 3-4 gündür hissetmeye başladım sanki kelebek kanat çırpıyor emin olmadım ama aynı hareketler tekrarlanınca emin oldum özellikle geceleri daha net hissediyorum
Safiye2 kubra321_45 aynen özellikle geceleri daha net hissediyorum ama gündüz pek hissetmiyorum bende
sunshine_ Safiye2 kuzum bugün gittim doktora çok kilo almışım 🤣 bebiş de iyiydi şükür bu hafta artık hissedersin hareketini dedi
Safiye2 sunshine_ Ayyy sanırım bende çok kilo aldım öyle hissediyorum 😁🤭 oyyy maşallah sağlıkla gelsin inşallah bakalım bende yarın gidicem 🙏🏼