Safiye2 Selam kizlar şuanda 18+3 oldum göbek deliğime yakın bir yerde sanki damar atar gibi pıt pıt diye bişey atıyor ara ara dünden beri bebek hareketi böyle mi oluyor acaba bilgisi olan yardım. 🤗🥲
1prensesannesi__ Safiye2 oyle basliyo karninda gaz dönüyormuş gibi oluyo ben ilk hissedince cok heycanlanmistjm ama misafir vardi ve asiri hareketliydi 😂
Safiye2 Anneoluyorumbb yaaa çok teşekkür ederim canım 2 kayıptan sonra mucize gibi gözlerim doldu 🥲 çok güzel bir duygu
Safiye2 1prensesannesi__ çok teşekkür ederim 🙏🏼 yaşadığım kayıplardan sonra mucize gibi gözlerim dolu dolu geziyorum evde 🥲🥺
Safiye2 sunshine_ çok şükür kuzum 🙏🏼 sen başladın mı hissetmeye hareketlerini 😊 ayy içim çok tuhaf oldu hala ağlıyorum mutluluktan valla. 🥲
sunshine_ Safiye2 kıyamam sana güzel anne ❤️ bende seyirme gibi var bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum canım
Safiye2 sunshine_ daha küçük bizim minikler 🐣 bende dün hissettim bu gün yoktu şimdi hissettim büyüsünler de tekmeleri hissedelim artık 🤗😊
sunshine_ Safiye2 evt kuzum hayrlısı ile hissedelim tekmelerini merakla bekliyorum 🥰 evet canım bense de oluyor bazen adet sancısı gibi oluyor hatta
mrvsrcn Safiye2 evet öyle başlıyorlar 🥰 şimdide güm güm vallahi eli kolu hiç durmuyor yerimden zıplıyorum bazen 35.haftadayız 😂
Safiye2 mrvsrcn çok teşekkür ederim ayy ne güzel birde tekmeleri hissetsek Allah’ın izniyle 🙏🏼 sağlıkla gelsin inşallah minik 🐣