ozlemrcp76 Enesnazan8181 benimde kopurmustu bende gorucemin zoruyla yapmistim ve erkek:)Allah hayirli saglikli olmasini nasip etsin tani ama ben merak etmiyorum diyenlerede pek inanmiyorum acikcasi insan merak eder
Enesnazan8181 Muhammedamine hiç mi merak etmediniz Allah için hiç mi aklınızdan geçmedi acaba kız mı erkek mi diye 😁
Muhammedamine Enesnazan8181 3 bebeğimi kaybettim 4. Gebeliğim bu yeterki tutunsun sağlıklı olsun diye nefes bile alamadım ben ne cinsiyeti ?? 🙄
Enesnazan8181 Muhammedamine ne desem bilemedim canım haklısın rabbim tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊💕💕
Nryseda Arkadaşlar bende İnternette gördüm yaptım. İki kızım var dı bunu çok merak ediyordum. 7.8 haftalıkken yaptım köpürmedi. 10 haftalık ta kesin oluyormuş diye birde 10 haftalıkken yaptım😀. Merak işte kola gibi köpürdü. Şuan 20+4 üm kısmetse erkek. Doğru mu yanlışmı bilmiyorum. Bende tuttu😊
Zeynpatak Enesnazan8181 ben de ayni yontemi hamile misin degil misin diye duymustum bir yaptigimda kopurdu digerinde kopurmedi ama hamile degilmisim ozaman . Suan hamileyim cok sukur . Ama inanma yani cinsiyetle alakasi yok ☺
celileturk Enesnazan8181 ben yapmıştım köpürmemişti ve kızım olacak, kesinlikle gerçek ben bunu tüm arkadaslarıma önerdim hepsi yaptı ve çıkıyor ☺️
Enesnazan8181 celileturk benimkide kola gibi köpürdü ama erken yaptım sanırım bi 10 11 haftalık olunca tekrar deneyeceğim doğruluğu ne kadar merak ediyorum 😊
Suzitosuzi Enesnazan8181 ben de internetten okuyup yapmıştım 🙈 gebelik heyecanı işte tuttu benim ama yüzük tutmadı ben de kesin şu olacak diyemedim😁 hayırlı olsun 💕
Enesnazan8181 Suzitosuzi benim yüzüktede erkek çıktı eşimde erkek hissediyor hamzam geliyor diyor oyuncak araba aldı şimdiden 😁😍
Enesnazan8181 Elvn Anne adayı sırt üstü yatırılır. Bir ipin ucuna düz bir alyans bağlanıp anne adayının göbeğine sarkıtılır. Yüzüğün sallanışına bakılır. Yüzük sağa sola sallanıyorsa bebeğin cinsiyeti kızdır Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur. Canım
oglummehmedim Enesnazan8181 bende yapmistim kopurmustu benimkide erkek ama hic bi zaman inanmadim testin dogru olduguna bence guvenmeyin😄