Enesnazan8181 Eski zamanlara uygulanan bir yöntemmiş bu Bir tatlı kaşığı kadar karbonat bi kaba konulur. Bir diğer kaba da idrar konulur. İdrar karbonatın üzerine boşaltıldığında kola gibi köpürürse erkek, bir değişiklik olmazsa kız oluyormuş deneyen var mı acaba ? Ben denedim köpürdü kızlar oğlan geliyor herhalde ☺️😁😍
zlemzcanzl Enesnazan8181 hiç cinsiyeti kafamı kurcalamadı Allahım önce tutunma ve sağlık versin diye o haftalarımda dua ettim. Günü gelince sağolsun doktorlarımız söylüyor cinsiyeti. Karbonatmış bilmem neymiş bana saçma geliyor
svmeybgl Enesnazan8181 cinsiyet hepimiz merak ediyoruz ama ben de bekledim 16-18 göstermedi 21 detaylıda öğrendim
Aliiss Enesnazan8181 bende eşimin zoruyla yaptım 🙈 çok merak ediyordu ama köpürmedi 😂bebiş de göstermedi cinsiyeti birkaç haftaya belli olur heralde 🌸
Enesnazan8181 zlemzcanzl merak ettim canım önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması cinsiyetinin hiç bir önemi yok benim için ☺️
Enesnazan8181 Bebekgeliyor rabbimden başka kimse bilemez tabi ama eskilerinde yaptığı herseyde bi bildikleri vardır diye düşünüyorum rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah 🤗
ozlemrcp76 Enesnazan8181 benimde kopurmustu bende gorucemin zoruyla yapmistim ve erkek:)Allah hayirli saglikli olmasini nasip etsin tani ama ben merak etmiyorum diyenlerede pek inanmiyorum acikcasi insan merak eder
Crnn3871 Enesnazan8181 köpürmesi bence çok normal idrar asitli sonuçta 😂yine de Allah gönlüne göre versin hayırlı evlat olsun inşaallah
Adaligunes Enesnazan8181 bende yaptım köpürdü ama kızımız oluyor 😇🌸🤗 Allah hakkınizda hayırlısını sagliklisini versin cinsiyet önemli değil insan merak ediyor tabi😊
Enesnazan8181 Adaligunes evet cinsiyeti gerçekten hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olması dediğin gibi insan Merak ediyor ☺️
Enesnazan8181 Muhammedamine hiç mi merak etmediniz Allah için hiç mi aklınızdan geçmedi acaba kız mı erkek mi diye 😁